Soulblades Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 makinamda bi sorun nerde oldugunu çözmedim hdd dolayı oldugnu düşünüyorum sadece bende bir ide bi sata hdd var master hdd ide.sorunum şu meselea bir oyuna giriyorum örn:knight oyuna giriş yüklmesini yaparken mp3 ve kasarak çalışıyor daha önce yaptı çözdüm ama nasil çözdüğümü anlamadım o yüzden şimdi bulamadım.ilk olarak sata master bu sğrun vardı sonra ide yi master yapmıştım bu sorun kaltı ama bi anda gene karşıma çıktı bunu nasil çöze bilirim yardımcı olursanız çok sevnirim. Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divertissement Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 ram kaç? bir de sorununu daha detaylı yazar mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulblades Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 1024 ram var sorun bundan detaylı anlatılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar