Theridone Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 arkadaşlar ben 256 kpbs 3 gb kotalı dsl kullanıyorum. oyunu yüklesem kotamda ne gibi değişmeler olur. Tecrübesi ve bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardımcı olun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 walla bende kotalıyım ama hiç etkilemio bile desem yeridir:D günlük en fazla 15mb falandır sanıRım..... pek emin değilim ama bu civarlardadıR... yane çok sabahladıım oldu ve hiç bi zaman büük bi fark görmedim kotaMda:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 bende 24 saat açık ve kotalı oyun ve kota arasıda hiç bi ilişki yok. [ Mesaj 10 Mart 2006, Cuma - 17:38 tarihinde, bilinc tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 bende en cok bilinen dial up la oynuyorum buda 33 kbps :D savas da ve savas saatleri dışında pek lag olmuyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Pc uçuyor walla. :P P4 3,6 Ghz Çift çekirdek 256 mb VGA, 1024 RaM ıvır zıvır... ben bilen arkadaşlara da sorayım dedim. Herkese verdiği bilgi için teşekkürler.. [ Mesaj 10 Mart 2006, Cuma - 17:40 tarihinde, Theridone tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 knight online download usulü deil ping usulü oynanır bu yüzdende kota harcamazzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Arçırlııma verrrrr. Bbbennn nneedeenn böölllee yazzıyommm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaptainCyClone Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Download olmadığı sürece kota harcanması söz konusu olmaz relax pls...:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 ne arçırı l3m ben ass. topice bida bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Bu aralar çok hırçınım kız arkadaşımdan ayrıldım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 arçır bendim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 olsun bvende ass. sence arçır olimmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 arçısan nepe kasarsın dehşet ks olayından. asas isen itemsiz yalansın.. Sen bilirisn. Ama cz ye Shadow Huntersız girme bile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 2 tane +6 mirage ile eziq eizq dolanıom cz de beastta lwl kasıyom 8k 8k gelio işte apos gibi sizce nası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 sana bi tavsiye netmeter diye bişey var onu indi süper bi program ne harcadıgını günlük haftalık ve aylık olaraka sana söylüyo + alarmı var onun günlük limit koyuyon o limiti gecince seni uyarıyo + ko cok az yiyo günde en fazla 15 saat acık kalsa 20mb yiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 hmmmm kb sayar gibi bişi güselmiş bak bende kullanıodum bi ara dene onu?beastta kasmak nası sizce iimi?8k 8k ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 beast ne bu arada?? cahilim ben :(((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 ya smiladon ailesinin en gelişmişi bus falan düşüo ben lwl 43 solo kestiimde 8k ex. werio bayada kolay ama tahmin etceiniz gibi 43 ass.la bazen baya riskli oluo 3 sc e bi lwl alıyorum?bence çok ii tabi asslar basmassa..:=) (beast cz de olur) [ Mesaj 10 Mart 2006, Cuma - 18:16 tarihinde, PassivE_KesH tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 thnx bende bi deneyim bakiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 dene sundries in ordan arkaya in biraz koş görürsün smiladon gibi yanında lycan gibi blood seekerlar war dediim gibi bana tanesi 8k exp werio bence çok ii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar