karareis Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 oyunu bu siteden almayı dusunuyorum yaklasık 30 sterlin filan ediyo acaba daha once alan filan var mı burdan kargoda bi sorun filan cıkarmı gelip evde bulamazlarsa bi sorun olurmu ne bilim biraz aydınlatırsanız sevinirm daha once deneyen arkadaslar varsa cok ii olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karareis Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 ya kusura bakmayın simdi arattım acılmıs bu konu sallamayın bu mesajımı adminler silebiliyolarsa silsinler lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 silemiyoruz vallahi suan dha sonra sileriz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 ya önce aratıp sonra konu açsan daha güzel olmaz mıydı? [ Mesaj 11 Mart 2006, Cumartesi - 16:07 tarihinde, Silphatos tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pandaalf Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 ben silerim, dert etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karareis Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 evet daha guzel olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar