FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 bu sorun 30dk dır war... oyuna girdim eslanta geçip ash knighta daldım kullandığım skillerin manası gidiyor using spike vs vs yazıo fakat damage yazmıyor.Ayrıca onlarda bana dalmıyor...trollerin dibinde geziorum ash knightların dibinde geziorum hiç dokunmuoLar bile:D Sorun nedir?başkalarında da bööle şeyleR oluy0r mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 haa bi de arenada falan damage verebiliorum miLLet te bana dalıo tabii... sadece monsterlarda oluo bööle.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 o zaman monster bug olmus olabilir 4 ay öncede böle bi olay olmustu hiç bi yaratıga damage gitmiodu ve exp almıozduk:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 yaa miLLet çatır çatır kesio dibiMde..... şu an oyunda bi bende war sanıRıM bu şey :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 walla sorun sende o zaman bende ööle bişey yasadım ama ke ye gecmeden 2 ay önce felandı ama hiç kimse damage veremiodu o zaman:Dinş düzelir üzüldüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 relog -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 relog / restart relog =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 restart relogg hepsini denedim bişe olmuo yaff:( haala vuramıorum.... arenada falan herşey güsel ama worma dahi damage veremiyorum:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 o herkeste var bızde xp kasalım dedık use her nane yi vuruo mana da dusuo ama dmg veremiosunuz hayvanlara bug olmuş yine işte not knight online bug online >_< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 off aynı sorun bendee var herkes catur cutur kesior ben vuramıorm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 cz de bende yaratıklara attack yapamıyrum mana gidiyor ama damage yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 sorun büüK o zaan:D oysaki ne hayaLLerim wardı lvl atlıyacaktım bu hfta sonu xD... eheheh ama en gıcık olduğum şey başkaları vuruo ben vuramıom:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 czde lesath çıktı %10 attım boşa gitti %5 attım boşa gitti ne yaptıysam boşa gitti human geldi baktım çatır çatır kesiyo adamı kestim boss u 2 dakka falan korudum :D arkadaşlar gelsinde kessin diye :D bowldaki hiçbir monstera attack veremiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zraile Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 BOWL da lycaon a baktım baktım ağladım:( Mal mal onu kesişlerini izledim:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 şu an bu durm çoğalmş durmda relog yapp a1 deysenz mesela 2 ye geçnce düzelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 damage vuramazken nası relog yapsın be !!! neese aynı sorun bende de oldu hatta şu an bilenem var aga aga 10k pilis aga bari 5k ver noolurr piliiiiiis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 selecht karakter yapsanz hiç sorn kalmayack ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar