Junr_Sx Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Arkadaşlar ınt cafedeyken yazdıgım sözler ugrasırsam guzel bır seyler cıkıcak gıbı kafandakı soruları sıl artık rapınle guzel hayat kaybolma cok yazık emanetı al yanına agasın sen yazık geceler soguk dıkkat et polisler kancık bu sehrın ortamı olmus cıgara cıgarsız ortam bombok cek rahatla kafasını kırmadan oyna oyuncakla hey cocuk ateş et korkma... hep catla hep patla kızlar olmus makara senın yuzunden oldum mıllete madara mermı bulun bana cebımdekı 5 lirayla agzına sıcmadan kaybol mermı gelıyor yolda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 kişisel olarak şiirde/yazıda argodan hoşlanmıyorum. onun haricinde bi anlık gelmiş ilhama göre fena diil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 bu tür "repçi bap" şeylerini sevmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 küfürler bi yana da yazın güzel olmamış konunun ilerleyiş biçimi idare eder ama kelimelerin kombinasyonu ve seçtiğin kelimeler yanlış cigar fln ayrıca ne demek? puro mu demek istiyorsun eğer öyleyse harfleri daha düzgün kullanmaya çalış. Hatta ilgin varsa bu konuda şiirini yazdıktan sonra sözlük kullanarak geliştir bir iki sefer okuyarak. Gittikçe tekniğin ve düşüncelerin de gelişir bu konuda, saygılar [ Mesaj 10 Mart 2006, Cuma - 18:18 tarihinde, jarjar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 denemen güzel. bi şeler yapmışsın fena değil. ama bu tarz sözleri sevmioruz genel itibariyle rap yada hiphop dinleyenleri olark.yanibelli bi kitleye ulaşmak istiosan bırak böle yazmayı.ama bu yoldada ilerlersin senni tercihindir. bende sevmiorum saeros gibi rap sözlerini ve müziği böle yapnları.ama tercihim değil. ha seçimin ve tarzın buysa fena bi çalışma değil ama daha iğneliyici bi şeler de bulabilirsin. kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar