zraile Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 :D yaw alay etme 1 hafta da 3 kere hack yedim şu tp kapısında 10 k isteyenler sayesinde!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssre Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 olm ben de veriyorum onlara Allah tan birşey olmadi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeavemeAlone Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 zzzzzzzzzz düperler sizi siz mahvediyosunuz serverı.[şşş bubba kanka alırsan beni de gör ha:)))] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zraile Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Valla verme i hafta içinde 3 hack.Arklar help etmekten bıktı bana!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssre Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 lem sanki id pass yok sende gir bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Siz ne yaptığınızı sanıyorsunuz? Pazarda item kalmadı. Kalmadı dediğim olmadığından değil, maşallah herkes merchant yerine YTL yi tercih ediyor. Oyun bu ya, ticaret yeri değil, defolun gidin ticaretinizi başka yerde yapın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssre Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 baya saglam arkadaşların var cok güzel ben deadddddd i özledimmmmmmmm a.l Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeavemeAlone Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 ehueheue oke.olm böle geyik yapıyoruz sora stuner kardeşimiz siz de uniqler +123627301 filan diyor ona göre ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssre Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 muhabbet ediyoruz bir mahsuru mu var kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssre Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 kaksi stuner mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeavemeAlone Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 walla ben anlamadım kaksiyi.ticaret mi yapıyomusuz burda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zraile Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 sanmam.ama herkesin dediğini dicem.Bu younda iyi yönümüzle bi kar elde etmedik.Ben de yaparım ve bu konuda özgürüm.Engelliyebilen varsa engellesin!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssre Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 arkadaş akşam cok içti heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Anlayan anlamıştır. Yormayın kendinizi.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeavemeAlone Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 iyi ben anlamayanlar tarafında hayatımı sürdürücem o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssre Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Siz ne yaptığınızı sanıyorsunuz? Pazarda item kalmadı. Kalmadı dediğim olmadığından değil, maşallah herkes merchant yerine YTL yi tercih ediyor. Oyun bu ya, ticaret yeri değil, defolun gidin ticaretinizi başka yerde yapın. kardeş biz de hiç ytl lafi geçmedi ne ytl sinden bahsediyorsun arkadaş dedi kutu gelicek bizde cok gelicekse bizede ver dedik o da tamam dedi ytl ile ne alakası var anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zraile Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 kaksi senin anlayışın kıtmı ?Ticaret yok ortada.Konu cyperdakileri uyarmak içindi ama ben bu olaydan faydalanmam ticaret yaptığımı göstermez.Ben bubbaya veresim geldi sanane ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeavemeAlone Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 muahauhaua bubbaya veresim geldi dedi ya .azhuahzau zha kopkop:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssre Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 zraile kaksi ye de ver kutulardan biraz kıskandi heralde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssre Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zraile Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 :D isterse veriyim.Bedava ticaret yapmıom dağıtıom !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssre Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 hayır ytl lafı nerde geçti ben göremedim anlamadım neden birden parladi cikti geldi oradan ........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeavemeAlone Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 wrong chat heralde:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zraile Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Adam o kadar garibanki artık bişi ortaya atınca ............... bizim buralarda sazan derler ama ben demiyim tanımıom ayıp olmasın!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssre Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 arkadaşa da lazım heralde kutu istiyorsa onada versene yazık vallaha ben gibi garip kaldı heralde :(((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar