Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 senin yaşın okadar büyükte lvl i ne karıstırıyon tartısmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zraile Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 ben dupeledim demedim.GEldi dedim.Senin gibi bebe olsaydım dupe yapıorum yazardım!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 bazı nooblar var lvl 60 olunca adam olup lvl soruyo karsılastırma için ondan sormadan ben soyleyim dedim.. [spo]yüz yok yapcak bişey yok bunlara sabır...[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 said: Bu younda iyi yönümüzle bi kar elde etmedik.Ben de yaparım ve bu konuda özgürüm.Engelliyebilen varsa engellesin!! diycek bisey yok xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zraile Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 lvl beni ilgilendirmez bide yaş karşılaştırması için lvl mi araya sokacam.Sen 21 yaşında olamazsın.Bence biraz fazla uzattın konuyu.Butası bi forum kurallar çerçevesinde istediğimi yaparım.Eğer düzeni bozuosamda çeker giderim.Sorun benim buraya takılmamsasenin gibi bi bebeyle aynı ortamda durcama hiç girmem daha ii !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 @zraile Tamam burasi forum , herkez geyik yapiyor ama senin yaptigin geyik degil. Mesaj attigin topiclere söyle bi baktim hep lolololololol mu mu muhahahhaha gibi mesajlar atmişsin. Şimdi bu geyik mi ? Eğer geyikse biz yillardir yanlis yapiyormusuz geyigi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 bizde ogreniriz pico yıllardır ogrenememisiz geyik yapmayı senin için pico.... [spo]sabır...[/spo] [ Mesaj 10 Mart 2006, Cuma - 10:55 tarihinde, endless_night tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zraile Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 yaw güldüm.Bunu yazıa aktardım sorun bumu.Sende yaz LoLLoLLoLLoLLoLLoLLoLLoLLoLLoLLoLLoLLoLLoLLoLLoL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 said: ftp://download.knightonlineworld.com/knight/upgrade/ aha gir buraya konuyu açana ''gardaş''.ORda bi bah bakim ÇIKMIŞMIYMIŞ MIŞ MIŞ MIH MUH Muahahaahahah diycek fazla bisey yok sanırım xD [ Mesaj 10 Mart 2006, Cuma - 11:00 tarihinde, endless_night tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zraile Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Üstteki mesajo oku.Aynı olayı çevirip durma!!!Takılımı kaldın,lagmı oldu!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 zzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zraile Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 zzzzzzzzzzzzz bu ne aynı şeyleri yazıon.Benim yaptığımdan farksız mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 oyledir eminim xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zraile Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 yaw sen hala aynı konudamısın?Neden öeşgul edion ortamı!Git işine bak a.q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 senin olsun butun forum al rahatla xD [spo]sabır ...[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zraile Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 ßß Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TrimoVax Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 zuahah ne güsel la hacivat Vs Karagöz gibin olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 hacıvat karagoz için yine 2 aynı tarz insan lazım sayılır bu ufaklık kendince biseyler yapıyo bos laflar sadece neyse.... [spo]sabır...[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zraile Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 uzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 tmm ufaklık kızma xD 100 k pls xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zraile Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 ne kızacam bebe!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 seni adam yerine koyup laf soylemek hataydı zaten suc bende ufaklık xD [spo]sabır... birgun butun bu noobs gitcek ::ujio:: doncek xD[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CotigoLovely Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 zraile diosunki 10.35 de server acilcak sanki sen accak missin gibi sonrada biri laf soledi mi kızıyorsun.saat 11.18 hala acilan bisey yok. neyse banane yaw siz topici sisirin birbirinize laf sokarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 CotigoLovely suc bende valla adam yerine koyup cvp verdim neyse xD arada yapılıyo boyle hatalar ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 olmaz herhalde artık ama bende isterdim dupesiz hilesiz hurdasız bi oyun olmsını,egerki olmuyorsda bize de gelsin şu dupeleren sinirim bozuluyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar