endless_night Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 iyi kurtarmısın zaten gecmis olsun :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zraile Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 10 dakkaya serverların açılması lazım!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thearsiv Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Dun gece server resetlnmeden cz de exp yapalım dedık trol donerken lord_tyranusla kılıkyalı bıde debuff almıslar yanına geldıler zaten debufu yıyınce trolden once onlar vursun dıye dua eder olduk. arkasından harpy e gectık somethıngsmells geldı allahtan tek geldı 3 kısılık partımızı yedı gıttı. aposa gectık gene debuff lu warhammer (ismini tam hatırlamıyorum) geldı baktık bıze exp haram orc spotları gezerken 2 war 2 priest dm kesıyorlardı priestleri yedik warriorların biri exp dustu o an haz vermıstı ama sımdı ısmını tam hatırlamıyorum ama khamill di o warior a uzuldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 zraile [spo]baydın artık yeter[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
juri_belev Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 aenesif senı severim bilirsin ozlettın kendini kac gundur nerdesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Endless saol kanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
honoured Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 yanlış okumadıysam 18 iye yazıyordu serverde biri bilgilendirebilirmi pls server arası savaş saat kaçta hangi tarihte ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
juri_belev Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 helal endless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zraile Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 @endless_night ............................................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 forumtr de acık degilki gitsinler abi neyse..... [spo]sabır....[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zraile Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Sen sabret ben çene yapmaya devam !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 mantıklı bisey soylesen neyse sadce boş laf.... [spo]sabır..[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 lmao Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zraile Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Boş laf moş laf benim için sadece vakit geçirmek.Senin ki ne ? Forumdan ekmek parasımı kazanıon.SEninkide boş laF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 bura forum kendinde soyluyon sen zaman gecircen diye bos laf soyleyip milletin canını sıkma.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zraile Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 okuma canın sıkılmasın!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 zraile salla babs şimdi zraile ve karekteri die topic açılır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zraile Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 :D açsınlar :D ben bole cılız konulara uğraşamam.İsteyen canını sıksın,isteyen katılsın!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 1 ufaklık daha gelmis rezil oldugu yetmemis heralde yuz olmayınca boyle oluyo insalarda... bura forum burda insanları sıkan sensin ben degilim ondan bb sana ... go go forumtr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zraile Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Yaşın kaç ayıptır sorması ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 yasım 21 beni tanıyanlar iyi bilir istersen lvl falanda soyleyim onla karsılastırma yapcaksan xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zraile Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 pardon bana abi de!!!! ßßß Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 hee oyle olsun ufaklık sende sevin..... senin gibi bos adamlar yuzunden forumdan millet kacıyo artık.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zraile Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Sanane !!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 said: Blue chest kutuları gene dupelenmiş!!!70 tane geldi bana :D yasının ornegi actıgın konu işte ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar