juri_belev Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 gecmıs olsun dun picoyu human troll spot da ex yaparken bastık bide ne görim walla pico uzuldum archer olmus pico Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zraile Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 picallo noldu kardeş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 O oynayan ben degilim :) Bi human arkadaş ile bi süreligine charlari degistirdik. O bana lvl kasio , ben ona np. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 omg xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 @zraile Topicleri okurken hep senin zuhahahahhaah muhahahahhaha Lollolololololol vb mesajlarini gördüm de bi sorunun falan mi var diye merak ettim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
juri_belev Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 senı combo ile yatırınca birden bi taraflarım kalktı :D(bi yandanda hayal kırıklığına uğradım la bu adamı yatırmak bu kadar kolaymıymıs die X) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zraile Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 evet var.Saçma konular var !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 picoyu kesmek kolaydır 2 mage skill yeter ama combo yaparken 15-20 skill atuyo orası tuhaf xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zraile Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 daha serverın neden resetlendiğini bilmeden yeni patch çıktı diolar sana mantıklı gelio mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 @juri_belev Yok ben human charla pk yapiyorum , bi süre daha pico ile baska biri oynayacak ama sadece lvl kasiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 nick soylesen bana merak ettim bak xD pm me pico Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
juri_belev Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 picallo_tr lvl kac oldu ( bu arada konumuz bu deil k.bakmayın ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 @endless_night Sen burda beni kışkırt sonra başımın belasi de :D Yahu biz Melanj ile ikimiz sizin human trollu basmadik mi ? 3 Party vardi sanirim orda , hepiniz yattiniz :) 24 vs 2 gibi bişey oldu orda :) Anlatsana neler hissettin o gun :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 3 party degildi valla bizim party vardı gerisi bize ks yapıyodu ben noldugunu anlamadımki re dediler tam kutuyu acıyodum malice yememle yatmam aynı oldu ondan fazlasını goremedim xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 65 piconun lvl hala yetistim ona az kaldı xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
juri_belev Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 onu bunu bilmiomda ''ohhhhhhh'' die bi priest var benım kafeden bi cocuk ex donuolardı cz de troll. konusuoduk kendi aramızda: ohhhhhhh: -abi klan cok salamya baksana lvl lere kim gelse su an yatırız.kolay kolay indiremezler bizi! ben: -lan deget gelse ''premetheusdreamer'' her turlu partynızı alır arkasına bile bakmaz. ohhhhhhh: ya abi naptın party heal var nasıl yatırcak.hem baksana beterr olmus 65...(ve partydekileri saydı) ben: premetheus gelse keskede gorsek. aradan 10 dk gectı yada gecmedi 5555555555 die bi yazı gecti partyden bi baktım premetheus gelior(allahtan cs isteseydim keske :P ).yanında bi debuff party healer. bırak ohhhhhh un partyi dier spotta troll donen dier 3 partyide bu ikisi aldı (hastayım bu adama daha doğrusu chara) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 ya bazen oluyo tam kendini kaptırıyosun 2-3 saat kimse gelmiyo spota sonra adamlar bir basıyo noldugunu anlıyamıyosun o zaman kotu oluyo işte :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CotigoLovely Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 ... [ Mesaj 10 Mart 2006, Cuma - 10:14 tarihinde, CotigoLovely tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
juri_belev Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 premetheus u bana versinler 3 aydır warrioruma el surmuom ama cz de estiririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 [spo]http://img499.imageshack.us/img499/5800/salakoyun0ac.jpg[/spo] [ Mesaj 10 Mart 2006, Cuma - 10:11 tarihinde, AeneisF tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 AeneisF oyunu bıraktınmı gormuyom seni artık 0_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 YOk kanka isim değiştim...Artık Leonas..GM şifremi değişmiş Bir kaç günde o yüzden giremedim oyuna... Ama saolsunlar Picallo_tr ve gel_pc_pc sayesinde dün şifremi geri aldım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zraile Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Beyler bu gün serverlar arası savaş var galiba reset ondan atılmış olabilir !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeavemeAlone Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 zraile biz katılıyomuyuz savaşa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zraile Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 premium olanlar girio! silver ve gold olanlar!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar