Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 netten bazi codeck packleri indirmis oldugum halde bir mkv uzantili filmi izliyemiyorum.. Gordian knot pack indirdirdim bir de mkv pack indirdim ama hala bana misin demiyor...bu konuda fikri olan var mi acaba?? Tesekurler, saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 butun kodekelrı sılıyorsun ve CCCP ısımlı codec pack ı cekıp yukluyorsun soru nduzelıyor ama bılgısayarında codec bırakmaman lazım ayrıca VLC media player dıe bır player var kendınden codeclı onu cekıp kurarsan bılgısayarında hıcbır kodek olamsın gene takır takır calıstırıyor mkv lerı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 evet vlc test edildi onaylandi, ne bulursa oynatiyo, masallah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Valla ben media player classic'i tercih ediyom. VLC daha yavaş hareket ediyo gibi geliyo bana. [ Mesaj 10 Mart 2006, Cuma - 07:35 tarihinde, Kojiroh tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 tesekur ederim sorun buyuk anlamda duzeldi.Su anda gayet guzel calismakta ama filme yapismis olan altyaziyi gostermemekte...?? Bsplayer ile caliyorum srt dosyasi olarak subtitle gosteriyor ama altyazi yok anliyamadim..Vlc playerda da ayni sey olmakta [ Mesaj 10 Mart 2006, Cuma - 10:47 tarihinde, Sinowhatrecup tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 bsplayerda ekrana sag tikla, bak bakalım subtitle on mu diyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar