xueshen Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 tamamiyle amerikan özentisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 en deli olduğumda şudur atıyorum isimleri.. AsLı & GiZeM 4eVa 2gEtHeR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 said: en deli olduğumda şudur atıyorum isimleri.. AsLı & GiZeM 4eVa 2gEtHeR çözüm legato Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 aynen bende 4ever a gıcık kapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 ben v yerine w ya gıcık oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
only_devil Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 en azından "1"-"bir" diye okunuyor "bi" diye değil ve "bişey" diye yazmaktan daha hoş ve doğru bence...1 fikir yani...:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 ben de i yerine ı yazanlardan nefret ediyorum. ı yerine i yazarsın anladık da. i yerine ı olayını çözebilmiş değilim. "sınırlendırıyor benı bu adamlar" örnek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar