turkish_bow Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 msnden sövsün marlon sana msn verde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turkish_bow Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 ankara cankayada ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 bebenin yanına gelmek size yakısır harbi ne salak şeysiniz siz ya oyundada bi halt ettiğin yok ama neyse noob falan takıl sen rezil olan ben deilim sensin bu forumda bi kaç aptal birilerini kayırıo çok göze batıyor buda ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 msn belli garbage de msn hedesinde 2. sayfada yazdim gitsin bulsun eklesin de bence bu isler klavye basinda olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 tel istedik zaten bak marlon harbi yeter salakmısın bab ya 10 kere yazdım bak kes sesini yada tel ver tamam mı amma uzattınız ya ne slaka kişilersiniz siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milo Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 sux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 onlar garbage ı bilirler mi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 asil sen salakmisin? diorum telle olmaz gel izmir e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 tmm konu kapandı 1 senin doğru söylediini nebileyim ayrıca gelmeyeceğimide çok ii biliosun 2 tel veremiosun çünkü korkuosun 3 oyundada sizi çok ii tanıroum @türk bow korkma areste de benim türk olduumu bilmiolar ordada ben gavur numarası yapıom @demise agagil ben senden ii bilirim gabbıç ı varmı başka istediinizi yazın pati eskşiiden böyle deildi harbi çok niteliksiz kişilersiniz birkez daha diorum çocuk psikolojisi kendini üste çıkarmaya çalısıolar..! tel kolaydır sesten anlarsın ama anlatamıorum siz takılın hedeler hödöler daha fazla vakit kaybetmeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turkish_bow Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 yeni topece cevapları bekliyorum sonucta kenjurinin forumdan ayrılması dilegimle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 sağol kenjuro... [ Mesaj 10 Mart 2006, Cuma - 22:02 tarihinde, demise666 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 asil sen korkuosun tel istemeyi bilen izmir e gelmeyide bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sTs Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 amann harbi baydınız he şimdi bişeler dicem her 2 tarafa haddime deil ama yeter be bi rahatlayın, bende katılcam çombalak işine tutamıyyorum kendimi böğğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
honoured Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 benim babay senin babayı doveyyyy :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 bak bak 1. sayfanın sonunda oda öğrenecek dediim için başladı bu tartısma sucuma bakın hahaha g.tümle gülüorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 up up göremeyen varsa okusun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 ne kadar meraklisin sen n00blugunu insanlara gostermeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 buradan istanbuldaki teyzeme ankaradaki kuzenime ve işteki babama slm yolluyorum bu konuyu artık up lamayalım lütfen (diyene baq ^^) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar