Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 tel plx babs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 napcan telefona mi uflucan adasdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 ya yok sesini kaydetcem koycam yaş da anlaşılır herhald sesten... tabii kafede büyük abeylerine vermezsen tel i :)))) bide kayıt alırım koyarız patiye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 hobilerin ne guselmis senn ole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 yaa öyledirr !!1birbir!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turkish_bow Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 kenjuro cvp verdigin her topic baska tartısmalara dönüyo bu forumda hala ne işin var anlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 tartısma bittimi tel vermiyorsunuz yani ozaman susun uzatmayın çocukluk yapmayın nn yazı yazarsanız cvb veremeyeceğim srry bb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turkish_bow Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 allaha sukur cvp vermicek sus artıkbizde rahatlayalım marlonda rahatlasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 turkish_bow +99999999 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 falla burda konusmaktan ne farki var telefonun ? gelceksen buyur dedim ayamizin altind.. pardon basimizin ustunde yerin var gel. turkish bow ben rahatim =) rahatsiz olmasi gereken kenjuro o da kacti zaten [ Mesaj 10 Mart 2006, Cuma - 21:40 tarihinde, Marl0_on tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 pff yazmayacaktım gene zorluo ya adamlar kardeşim ben ne yaptım kişiliksiz herif kendi çattı lamer in anlamını bile bilmiio eheheh [spo]http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=lamer [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turkish_bow Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 salla ya 1 saate kalmas bi topice cvp yazar:D otopicte amacından cıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turkish_bow Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 yazmıs bile:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 allahdan iki sey orenmissin su topicde 3 kere koydun lamer in annami lamer in annami koy istersen spam yap kendini tanit millete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 turksh bow bir iilik yap ve kes sesini seninde bu kişie neden kin beslediini biliorum item pls bab aga dersen adam tesler seni bu normaldir bide üstüne küfür edersen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 topici açan noob daha bowl da ne olduunu bilmio bize KO öğretio bilmem ne dio topici patlatıo sonra bi kaç yalaka çıkıo ve topici sen p patlattın dio e salak kardeşim bi oku baştan sana zahmet korkma ben onlardan daha zenginimi hehhehe item veririm sana areste bana yalakalık yap salla o özentiyi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 kenjuro senin anlayışın bu işte..... adamın oyundaki lvl ı düşükse 2. kademe insan oluo demek oralarda..!! adam bişeyi bilmio ve insanca soruo.. en azından senin gibi miLLete hakaret edip yaptığı şeyleri inkar eTMio.....!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turkish_bow Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 o benden item istesin ben nie isteyim itemle alakası yok ben ona turkmusun die sordugumda bile bana what english pls cart curt yazdı item istemem kimseden kendime yetecek itemim ve param var idiot herif yaneyse senle konusmam bile vakıt kaybı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 ben inkar etmedimki adamı tanımadan kosper demesin kardeşim bak noob diende onlar bebe diende onlar asıl bebe kendisi kabullenemio erkekse versin tel ini ya amma uzattınız bide sen çıktın yeter tel vermicekse bu kişiler sussunlar dahada cvb yazmasınlarkşi bende susayım ya pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 ya tabi idiot aga im drainer pls invite me dark mare diende başkasıydı türk deilmisin nie idiot dion eheh tmm sus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 telle olmaz diyorum gel yuz yuze konusalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turkish_bow Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 yaw tele ne gerek msn var adam senin gibi idiota nie tel versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turkish_bow Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 salak ozaman ahmak oldunmu mutlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 kırşehir nere senindediin yer nere tel den yaşını anlarım sende anlarsın bi güzel söverim rahatlarım pff sus dedik işte noob adam yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 bırakın sevinsiz yuzsun ufaklık xD o kadar aptallıklar yaptın rezil oldunki hala su foruma yazı yazıyosun ben ankara akderedeyim senin oturdugun takozlar yurdu yakın sayılır gel goruselim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar