Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 eet onuda söyledim tanımadıın kişiye sen kosper diemezsin bak buraya yazıorum ben yazmadım die yalan atmam gerçekten böyle bir msj attım marbok a orda burda kenju kosper die konusuyo sap tanıomusun sen beni ? nerden bilion kosper olduumu lr mage hö ? igothigh beramusta vardı özenti ehuehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 marlo boyle yuzsuz adama yazı yazmak bize yakısmıyo ama sevinsin ufaklık bosver xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 ya bişi daha söylücem şu konustuunuz kenju yok artık ben başkasıyım kardeşim ama bu kişinin accountu kullanıom ama onun hakkında kkonustularınız a ben yanıt veriorum evet arestede oynuorum atışıoruz hade. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 ya endless nightte ne sağlam adamdır lvl kaç Aga plx ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 ufaklık bb sana şimdide kardesimdi cıktı tam cocuk bu ya neyse bb sana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 bab ufaklık nedir ? senin yazdıın yazılar çocukca sen çocuk olmasan ufaklık demezsin bu çocuk psikolojisi kendini büyük göstermeye çalısıosun yok çokta mek ediosan msj at tel ver arayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 özenti marlon sen neredesin x) İgotHigh hee ? özenti senii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 + kardeşi falan deilim areste charım var bu account üzerinden charı satıorum siteye ilen falan veriorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 bak bura sana kaldı fake pm hazırlayıp haklı cıkmaya calısan noob ben ex kascam malun eziqlikden krtulmak lazım xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PoWeR_TURK Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Nerden nereye G€lmis Konu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 beramusda hic oynamadim cuz i got high da afromannin sarkisi sevdigim icin koydum senn igothigh i da tanimiom kosper bebe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Ben bu siteyi takip ediorum sizin konustuunuz kişi gerçekten çocuk diil şuan ben login oldum çocuk deilim gibi tavır yapmıorum çocuumda demiorum gerçekten çocuk psikolojisi üste çıkmak için bebe çocuk ufaklık kullanıosunuz ya yaşı büyük olgun biri tartısma ortamına neler yazıo bırak abijim çocuksun deilsin msj atarsın tel verirsin ararız konusuruz hallederiz çokta zor deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 goztepe izmir aksu kafe gel. [ Mesaj 10 Mart 2006, Cuma - 21:22 tarihinde, Marl0_on tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 kosper olduumu nerden bilion daa onu söylemedinki ... tasadurmuydu eski adın senin ? eş knaytlarla ekşın yapan kişilik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 nie geleyim bebe dien sensin büyüklük yapta kendin gel ehuehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 hehe sana forumlarda olmasak cok iyi bi cvp vermistim soulteam bilir de sonra editledim o ash knight konusunda =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Hep ßu KOnuyu Dağıtmayın Altta ßaska Konularda Var Gidin Birazda Oraları Dağıtın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 heh kenjuro korkmus gordum seni =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 ulen kenjuro olympiada sormuştum sana lan ne ara lvl atladın die.... sende kospla demiştin... ulan hani kullanmıon diyince de patideki herkes kullanıo sadece orda karşılar tarzında bişeler yazmışTın.... SS falan isteme o konuşma önemsiz gibi gelmişti bana ve SS falan almamışTım. bare kosper deilim falan deme.kullanmıo olabiLiRsin ama kesinlikle kosp partysinde bulunduun beLLi.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 he korktum tel vericeksin al bende adres vereyim Kırşehir Mesken int. zaten kasada duruorum girer girmez tanırsın.. gel abi bekliorum yaş kaçtı 30 muydu neyse oyundada görüoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 ya olympiada kasan ben deilim bab kasan üyeliğin kendi sahibi ama marlon adlı şahsiyet onu tanımıor ve kosper dior ben ona kızıorum işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 bide o warrior du kasan kişilerde bu forumda çok saygı değer archerler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 ben senn gibi bi kosper icin adim atmam o kadar merakliysanda buyur gel realda yasam nasilmis gosterelim hersey kospla Lvl kasmak deil =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 lol netcen depik mi atcak höt..! heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar