PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 madalyan olunca noluyodu bi cwp werirmisin? inan bunu ark ca soruyorum madalya sana ne sağlıyodu cwp weirrsen sewinirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Bak şimdi AGA oluosun bide [spo]LAMER [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 aga oluyosun ha? vayvayvay peki 2 gün önce gitmiştin nie geldin aga? bide adını her yapabildiin spoilere yazmana gerek yoq burdaki herkes biliodu zaten zahmet etmişsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 yok ora yazmayacaktımda bilmiom anlamını sen aydınlatıcaksın bu arada sana acıorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 bende sana acıyorum ne tesadüf bak gel senle anlaşalım bidahada burda gerg,nlik olmasın ne dersin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 yok KO bıraktım ben patidede her an onlineim gerginlik hö ? oda nedir lamer i öğrenmeden yeni bi kelime daha :S:S beni aşar bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 offf ben adam gibi teklifimi yaptım anlaşalım die. gerginlik:bi olaya lamerler karışınca ortaya çıkan sinirli ortamda oluşan reaksiyon... lamer:sakat die tabir ettimiz kişilere hitap tarzımız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 dur google de aratacam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=lamer Copy paste yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 inan açılmıo nese bb ben yatar yorgunum...ama açılmıo gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 açılıyor [spo]http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=lamer [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 pessive sorun sende bence niye muhattab oluyon yuz olmayan adamlarla xD [spo]sabır...[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 yaşı ve lvl i büyük bir aga daha geldi daılın . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 k bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 AGA lvl kaç AGA 10k plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 rezillik ve yuzsuzluk kalıcıdır .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=lamer AGA lıkta kalıcıdır... lvl kaçtı AGA ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 senin gibi yuzsuz adamla muhattab olunmaz bb .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 nie yaa heryerde yaşım şu lvl şu bebe dien miyim bak lamer in anlamınıda öğrendim üstte kopy paste yapıver bi zahmet AGA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 ya ağız tadıyla biraz atısacaktık bi kaç kişi dalıcaktınız bana falan neyse geçti artık mızıkçı ya oyunu bozuo ehuıehuee bys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 o kadar rezil oldun daha su foruma gelip yazı yazıyon ben sana ne desem bos sen o rezilligin ustune gelip yazı yazdıkdan sonra diycek bisey kalmadı .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 nie rezil olayım ben ya pm atanlar utansın ben attım hemen kabullendim pff neyse ben potoşop öğreneyim aGA oks lvl kaç AGA? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 tamamen ceek salağına eskiden açtıı bir topici göstermek için bi konuyu upladım çok yakın reel arkadaşlarından biri çok gereksizsin falan konustu pm atıp birgüzxel sövdüm topic açıpta sövmedim oda bi topic açmıs kendi salaklıını kabullenemediinden atıstık biraz sucum yok bence.. atısak hade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 ahaha pm atanlar utansin diyene bak xD hatirlamiosan hatirlatiyim '' fake account acar sulalene kufrederim'' uahua tanidik geldimi kenjuro? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 pm atıldıysa ss koy dedik koymadın bu kadar noob beyinzsiz olunmaz dusunemiyonmu kimsenin ss koy diycegini neyse dusuncek beynin olsan yapmazdın zaten xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar