Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Harddiskim dolmaya yaklaştı, yakında gidip bi tane daa almayı düşünüyom. İkincil bi hdd şart oldu. Yalnız bi sorun var; artık hangi animeyi indirmeliyim bilmiyom. Mayıs 2005'ten beri anime indirip izliyom ve "çıkmaz" benzeri bi duruma geldim. Şimdiye kadar bütün bölümlerini izlemiş olduum animelerin listesini yazcam zaten ve bu büyük ihtimalle ne tür anime sevdiim hakkında genel bilgi verir ama her türlü şeyi izlemeye açıım. Hangi animeyi önerirsiniz? İncelemeleri okumak ve google'dan resimlerine bakmak yetmez oldu :P [spo]+sailor moon ninja scroll +rurouni kenshin *chobits *cowboy bebop -hellsing -flcl *trigun honey & clover +scrapped princess +love hina onegai teacher hand maid may +cardcaptor sakura *ah! my goddess x excel saga *fullmetal alchemist king of fighters another day *neon genesis evangelion[/spo] not: izleme sırasına göre dizdim. fazla beenmediklerime (-), çok beendiklerime (+); beni benden alanlara (*) koydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 haha orda esksıkler var once onalrı ızle 1-Full metal panic/full emtal panic fumoffu/full metal panic TSR bunları ındırıp ızlemen farz dırekılk FMP komedı actıon mecha akrısımı fumoffu salt koemdıkı senın ızledıkelrıne 5000 basar TSR ıse actıon mecha ve gerılım sırasıyla ayzdım sonra o lsıtedekı comedıelrın hepsını toplasan kalıtesıne ulasamıycagı School Rumble var sonra gundam seed tavsıye ederım kesınlıkle son oalrakta great teacher opnızukayı tavsıye edıyorum lıstendekı * attıklarını begendıysen suphesız bunalarada ahsta olucaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Tamam önerilerin için saol. GTO'yu zaten indiriyodum ama yavaşlamaya başlamıştı, vaz geçmiştim. Şimdi tekrardan başlatam. Full Metal Panic de aklımdaydı. Fullmetal Alchemist'le bi alakası var sanıyodum ama yokmuş öyle bi şey :D. Gundam Seed'i de deniycem, bugün onu da indircektim ama biraz bekliim dedim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar