Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sırada ne var?

Kojiroh

Öne çıkan mesajlar

Harddiskim dolmaya yaklaştı, yakında gidip bi tane daa almayı düşünüyom. İkincil bi hdd şart oldu.
Yalnız bi sorun var; artık hangi animeyi indirmeliyim bilmiyom. Mayıs 2005'ten beri anime indirip izliyom ve "çıkmaz" benzeri bi duruma geldim.
Şimdiye kadar bütün bölümlerini izlemiş olduum animelerin listesini yazcam zaten ve bu büyük ihtimalle ne tür anime sevdiim hakkında genel bilgi verir ama her türlü şeyi izlemeye açıım. Hangi animeyi önerirsiniz? İncelemeleri okumak ve google'dan resimlerine bakmak yetmez oldu :P

[spo]+sailor moon
ninja scroll
+rurouni kenshin
*chobits
*cowboy bebop
-hellsing
-flcl
*trigun
honey & clover
+scrapped princess
+love hina
onegai teacher
hand maid may
+cardcaptor sakura
*ah! my goddess
x
excel saga
*fullmetal alchemist
king of fighters another day
*neon genesis evangelion[/spo]

not: izleme sırasına göre dizdim. fazla beenmediklerime (-), çok beendiklerime (+); beni benden alanlara (*) koydum
Sosyal ağlarda paylaş

haha orda esksıkler var once onalrı ızle

1-Full metal panic/full emtal panic fumoffu/full metal panic TSR

bunları ındırıp ızlemen farz dırekılk FMP komedı actıon mecha akrısımı fumoffu salt koemdıkı senın ızledıkelrıne 5000 basar TSR ıse actıon mecha ve gerılım

sırasıyla ayzdım

sonra o lsıtedekı comedıelrın hepsını toplasan kalıtesıne ulasamıycagı School Rumble var

sonra gundam seed tavsıye ederım kesınlıkle

son oalrakta great teacher opnızukayı tavsıye edıyorum

lıstendekı * attıklarını begendıysen suphesız bunalarada ahsta olucaksın
Sosyal ağlarda paylaş

Tamam önerilerin için saol. GTO'yu zaten indiriyodum ama yavaşlamaya başlamıştı, vaz geçmiştim. Şimdi tekrardan başlatam.
Full Metal Panic de aklımdaydı. Fullmetal Alchemist'le bi alakası var sanıyodum ama yokmuş öyle bi şey :D.
Gundam Seed'i de deniycem, bugün onu da indircektim ama biraz bekliim dedim :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...