Neron Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 evet işte bunu demek istemiştim.Bazı insanlar kablo bile bilmiyor.Millet adsl takmış bir herkez birbirine tavsiye ediyor alıncada sövmeye başlıyorlar adsl'ye.(Arkadaşlarımdan biliyorum.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 ADSL kullanan arkadasları goruyorum hep sorun hep problem kablo gıbı stabıl dııl upload hızının udsuklugunu saymıyorum bıle kaldıkı upload yukselırse adsl de downlaod u fecı etkılıyor bunuda bılmıyen kalamdı artık kablonun guzel yanı stabılıtesı gelıyolar hattı cekıyorlar bıttı tak modemı kullan konfogurasyonuydu teknık servısıydı takılmasıydı yogunluguydu modem restartıydı log ınıydı kotasıydı ugrasmıyorsun takıyorsun keyfıne bakıyorsun onbın senelık herkesın devamlı telefonla konsutugu hatalr ustunden ugrasmak yerıne kablolu tv sebekesınden ınternet harıcı mudehale olmıyan bır hattan baglanıyorsu ncok gzuel oluyor bır duzen hıssı sunuyor baglantı gıttımı kı cok seyrek oluyor bakıyorsun televızyonun calısmıyorsa hee hemen gelır dıyorsun yok tv acık net kapalıysa acıosun telefonu adam dıo burdan mdoemınıze caktım restart ı baglanır brıazdan okok cat gırıyor kabloyu bu yuzden sveıyorum adsl gıbı bır kaos ortamı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 kablo kullanıyorum bende teknik servisi çok güzel :) bi sorun makine değiştirince bağlanmıyo arayıp ben makineyi deiştirdim düzeltin şunu da bağlansın diyosun anca... :P (kardeşimi oturtmuyodum da kendi makinama) bi tane daha kötü yanı dersen modem çok çabuk kırılıyo.. (duvara atınca..) :) edit: + bide kampanya varmı hala bilmiyorum ama 1$ a modem almaca fln vardı.. bi araştır almadan once varmı öyle bişi diye. [ Mesaj 10 Mart 2006, Cuma - 11:01 tarihinde, LethE tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 512 adsl var lag nedir bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Multeci Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Arkadaslar bırde kablo net ıcın wireless modem varmı ? Laptoplar ıcın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 kesinlikle adsl tavsiye ederim kabloda cok sorun cıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 hem kablo hem de adsl de gelecek var çünkü diğer ülkerin çok geresindeyiz, mutlaka bişeyler yapılacak süresi var tabi bunun yanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 kabloda ne gibi sorunlar çıkıyormuş? sallama sallama konuşmasanız. Gidin teknoloji olarak türkiye standartlarında araştırma yapın, fiyat performansa bakın, teknik desteğe bakın. Kablo internet önde... Bunun tartışılacak bir yanı yok. Kablo internet varken adsl almak ancak ve ancak bulunduğunuz yerde kablo internet yoksa yapılabilir ki ben beylikdüzündeki öğrenci evinde bu sebepten dolayı malesef adsl kullanıyorum. Evde ise kablo internet... Kısacası bulunduğunuz yerde kablo internet yoksa adsl alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Multeci Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Aynı sekılde benım ıs yerımın bulundugu yerde kablo yok.Mecburen adsl.Ama evde kablo net var.Kesınlık kablo net dıyorum. Kesılme olmuyor hıc.Herhangı bır sorunda yarım saatte eve gelıyor adamlar sorunu cozmeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 coldshadow lütfen terbiyeli ol ben 2 sinide kullandım gorusumu yazdım sakin ol karsındakinin fikrine saygı goster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Karşıt düşüncemiz varsa üsluplu belirtelim, belirtemiosak hiç belirtmeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 adsl diyenler avatajlarini sayabilirlermi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Coldshadow ne bu şiddet, ne bu celal :) azcık sakin ol. Ben 512k adsl kullanıyorum kendi kulanım gereksinim açısından memnunum ve bana yetiyor. Adsl gelecek için çok daha iyi bir yatırım olarak gözüküyor çünkü adsl2 denen bir şey var. Diğer ülker konusuna bence hiç girmeyelim bile, acınacak/gülünecek haldeyiz. Adamlara göre biz 56k hızında bağlanıyor gibiyiz eheh... Biz burda 512k iyi derken onlar 10mbit ile bağlanıyor, biz nette surf ederken onlar atlantik okyanusunda dünya turu atıyorlar (böghh çok kötüydü biliyorum :D). Böyle hükümet ve telekom ile de hiçbir yere varılamaz zaten... just my 5 cents... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 KABLO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Arloth adsl'ye hala nasıl güvenebiliyosun hayret ediyorum. Bu kadar fiyaskodan sonra adslden gelecek beklemek. ilginç. hiç adsl baglantım olmadı benim. kablo aboneligi yaptıracagım sırada herkes bana adsl düşünmez misin diye sordu cunku 2 katı fiyat farkı vardı nerdeyse. ama kablo ile ne kadar dogru tercih yaptıgımı görüyorum uzun zamandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 güveniyorum demedim, iyide demedim sadece ihtiyacımı karşılıyor. türkiyeye geldiğinden beridirde adsl kullanıyorum. Şuanda kablo ile adsl arasında bir fark göremiyorum ben ne fiyat olarak nede hız olarak 3 aşağı 5 yukarı aynı şeyleri vaat ediyor her ikiside. O büyük fiyasko benide çok üzdü ama napayim, internet kullanıyorum ve başka uygun bir alternatif şuan türkiyede göremiyorum. Edik-büdük: O zaman neden adsli tercih ediyorsun diyeceksen; Daha yeni teknoloji, adsl+2 potansiyeli var ilerde, wireless modemleri kablo karmaşasından kurtarıyor beni(kablo da wireless modem var mı/yok mu bilmiyorum). [ Mesaj 10 Mart 2006, Cuma - 15:59 tarihinde, Arloth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Multeci Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 evet arkadaslar su wireless olayına bı el atsanız... kablonet kullanıyorum sırf wireless yuzunden adsl'ye gecmek ıstemıyorum.Her ne kadar airties modemımı alsamda degıstırebılırım.Varmıdır kablonet ıcın wireless modem ya da baska bısey ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leader Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 http://www.kablonet.com/knet/wireless.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar