Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Burda hiç tartışılmadI bi bakaLIm biz ne düşünüoruz..

ExecrabLe

Öne çıkan mesajlar

Şahsi fikrim SOE cidden bizi sövüşlüyor..

Gerçekten herhangi bir Customer Ticket a cevap aLan varmI? veya aLdIysa 1 haftadan az sürdü mü?

Oyunda PvP yok..BişiiLer varda PvP demeye diLim varmIyor..

Daha kötüsü oyunda Star Wars dan deiL taş devrinden esinLenmişLer sanki herkesin bir Dino su var?

Oyunda inanILmaz bugLar var..Yani nasI sööLiim çoğu Türk UO serverIn iLk başLAngIcIndan beter ya!.

İnanILmaz Credit exploitLer var ve cezasIz kaLIor düzeLtiLmior..

İnanILmaz ExploitLer var bir günde Master CH oLuorsun..1 hafta önce düzelttiLerde ohoo..oLan oLdu..ki bunun gibi daha neler var..

Ya gerçekten Star Wars u sevdiğimiz için atmosferi sevdiimiz için görmezden geLdiimiz o kadar çok şey varki..Yani kabullenmek istemioruz ama oyun felaket durumda açıkcası.

Potansiyeli var oyunun çok yüksek hemde inanIlmaz yerlere gelebilir ama SOE forumlarındaki oyuncuların söölediklerine göre hareket edior!Bu gerçekten kabul edilemez birşey..Sen bir oyun yapıorsan kurduun ekip o dünyayı şekillendirir..Bi TKA bi adamı öldürdü die onun weynklemeleriyle giddip nerflemezsin ertesi gün.....Bu oyun aylarca beta test edildi ancak konuştuum çoğu oyuncu hala beta dan kalma bugLar dan bahsediorlar inanılmaz bi olay..

Oyuna başladıımda bir bug submit etmiştim....Çook basit birşey NPC görev verior alabiliorsun ama hiçbirşey yazmıordu..Aradan bu kadar zaman geçti hala aynı bunu biLe düzeltmemişler..Yapacaın tek şey oraya birşeyler yazmak bunu bile yapmıorlar..

SW yi gerçekten seviorum oyundan da zevk almak için çabalIorumda nereye kadar?

Bu arada aLmayI düşünen arkadaşLAr içinde söyLEyeyim çok karamsar oLmayIn dediğim gibi potansiyeli var ve filmde gördünüz insanlarla konuşmak aynı mekanLarda dolaşmak zevk verior ama çok uzun oynanIrmI bu bugLArLa orasInI biLemiorum..
Sosyal ağlarda paylaş

genelede aşırı şişirilen oyunlar pek bekleneni vermiyor veremiyor bunun sebebi şu
1. bu aralar herkes online oyun çıkartmaya çalışıyor eq ve daoca olan ilgiden dolayı(horizions,dragon empire, eq 2,ac 2 wow,shadowbane daha uzar gider) böyle bir ortamda ya çok oturmuş bir sistem vericeksin -ki bu en az 1-1.5 yıl beta demek oluyor- ki millet oyunda kalsın yada yarım yamalak piyasaya sürüp yaptığın reklamla toplaya bildiğin kadar müşteri çekiceksin swgnin adı dışında pek etkin bir yanı yok çünkü diğer oyunlardaki komplike grup sistemine sahip değil(cc back stab vs vs) atmosferi tamamlanmamış expensionda binek ve araç koyucaklarını söylüyorlar ve oyunun asıl ilginç yanı olan uzay araçları ve savaşları
swg yi farklı yapan 2 şey var
1. jedilar ki oyunda olmak imkağansız gibi birşey zaten oyun iyice oyuncu kaybetmeye başlamadanda açmazlar bunu
2.rebel-empire uzay savaşları gerçek smuggling korsanlık vs

oyunda çekici opsyonlar kapalı sadece belirli bir süre insanları oyalayabilir ileri pvp sağlayan(daoctaki gibi herşeyiyle oturmuş komplike ve karakterlerin her birinin uyumlu işlemesini sağlayan) oyunları oynamış insanlar için basit geliyor (ben ve doactan bu oyunu deneyen arkadaşlarım için söylüyorum)
uo senelerce oynandı fakat bunun sebebi uonun süper aşmış komplike bir oyun olmasından öte alternatifi olmamasıydı
böyle piyasanın büyüdüğü geliştiği bir dönemde bu kadar az opsyon sunan ve aceleci davranan oyun firmalarının (shadowbane eveonline gibi) hayatta kalmaları imkağansız bildiim kadarı ile swg oyuncularının çoğunu daoc oyuncuları oluşturuyor ve dediğim gibi piyasa sürekli gelişmekte yakında piyasaya çıkıcak oyunlar swgnin tek özelliği olan ününü geride bırakıcak özelliklerle geliyor daoc expension çıkarıyor wowun fanları var horizions ve dragon empire daha önce hiç denenmemiş çılgın fikirlerle müşteri çekicek swgnin hayatta kalması zor gibi fakat piyasada doğru düzgün sci-fi oyunu yok bu yüzden kılıç kalkan büyü yerine lazer silahı kullanmak isteyen insanlar swg ye yönelebilir tabii dediğim gibi en başta müşteri çekmek çok kolay önemli olan elde tutmak
bunlar benim fikirlerim herkes farklı düşünüyor olabilir
fakat swgnin o kadar ahım şahım değil daocun komplikeliğine yaklaşamıycak bir oyun olduğunu düşünüyorum zaten var olan bir konsept kullanılıyor gerisi boş[hline]karga theurgist of the theurgists
Hatun ooc Cleric
Rojon minstrel for all

Sosyal ağlarda paylaş

Henüz birşey söylemek için gerçekten erken fakat oyuna ilgi duymama rağmen iki sebepten dolayı almıyorum ve çok sevdiğim Anarchy Online a devam ediyorum birinci sebep Lucas Arts ın Amerika dışına olan satış politikası ki nefret etmeme neden oldu firmadan. Bu kadar burnu büyüklük yapılmaz oyuna girsemde unutamayacağın ve bana sürekli "Bu adamlar beni umursamıyor bile" yi düşündürtecek bir davranış.

İkincisi ise hiçbir büyük projeye (ki Star Wars Galaxies ister altından kalkabilsinler ister kalkamasınlar çok büyük olmak zorunda olan bir proje) başlangıcında dahil olmak istememem. Biraz mükemmeliyetçi bir insan olmamdan dolayı oyundan iki günde soğuyacağımı düşünüyorum bug lar vesaire nedeni ile

Sonuç: Bu gün biz AO oyuncuları için çok büyük bir gün yepyeni bir boyuta geçiş yapıyoruz ve oldukçada etkileyici bir şekilde. Gördüğüm bir haber bana SWG ye oh olsun dedirtti. www.play.com adresine baktım ve PC oyunlarında Best Seller listesinde bir numara AO: Shadowlands...[hline]"Onzac" Clan Martian Artist
"Ederan" Clan Fixör
"Story of SadButcher"

There are 10 types of people in the world, those who can read binary, and those who can't.

[Bu mesaj SadButcher tarafından 09 September 2003 18:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ben ao'yu biraktigimda ao cok guzeldi.. gameplay acisindan.
fakat unutmayalim ki ao bir zamanlar bugunun swg'si gibiydi.
swg'de dengeye gelecektir. (fakat su forumlarda aglayanlarin laflarina gore prof nerflemeleri gercekten cok sinir bozucu)[hline]you don't like my shit. so sue me.
Sosyal ağlarda paylaş

bronx aslında olaylar pekte millet ağladı nerfleyelim diye gerçekleşmiyor
forumlarda ağlamalar çoğalınca adamlar bir gözden geçiriyorlar characteri,skilli eğer bir overpower durumu varsa(ne biliyim 1 grubun yapıcağı işi belirli özelllikleri kombine ederek tek charın yapması) gerekli düzenlemeler yapılıyor ha baktılar ağlamalar boş bu char çok dmg veriyor ama dengeleyici yönleride varsa ellemiyorlar[hline]karga theurgist of the theurgists
Hatun ooc Cleric
Rojon minstrel for all

Sosyal ağlarda paylaş

bence bu kadar sert elestirmek hem yersiz hem erken.

forumlarda gercekten de millet agliyor, soe de dinliyor. yahu zaten boyle olmasi lazim ? asil eger ben gidip orada derdimi anirdigimda kimse dinlemiyor 20-30 tane zibidi developer kendi yargilarinca hareket ediyorsa almam bir oyunu.

aglaniyor bagiriliyor ve haklilar cogu durumda. comandocular ornegin. deve kadar skil ve calisma gerektiren, baska hicbir meslege yer birakmayan, oyundaki en agir silahlara sahip olan meslegin, cici marksman kadar etkisi olur mu ya ? o zaman adi `comando` olmasin baska bir sey olsun. neyse duzelttiler.

simdi carbinciler aniriyor. haklari da. hakkaten de bircok carbin ozelligi calismiyor, pistol olayinda ne halt varsa tum ilgi, tum bakim pistola, pistoller hem daha hizli hem daha iyi vuruyor bu nasi sacma is. o zaman neden butun stormtrooperlere carbin verilmis ?

pvp ye gelince. ben hicbir zaman pvp yi gerceklere uygun bulmadim. ne ortacagda ne yenicagda bireysel`pvp` kavramina uygun hicbir ortam yoktur. butun mucadeleler belli gruplar arasinda olur. swgde de bunun potansiyeli mevcut. zaman gectikce savasin oyun dunyasinda daha etkili olmasi icin yenilikler getirildikce ortalik hareketlenecek.

uo ciktiginda bu gun olan seylerin yuzde kaci vardi.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
www.tokaci.com(oscommerce customization)
turkiye.bookturkey.com
aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

walla canımı sıkan en buyuk olay swg de aracların olmaması bunu aklım almıyor kosarak dolas 24 mu 26 km2 lık harıtada ortada bır suru hayvan, yukarıda denıldıgı gıbı swg mı tas devrımı bellı degıl,swg nın arac destegı olmadan cıkmıs olmasını aklım almıyor.o guzelim atmosferin icinde dumbuk bır mevzu ıste.hayırlısı bir sure daha sabredıcez ama bu degısıklıklerı 1 an once yapmalılar bence, pek cok oyuncu gıbı bende sıkılmaya basladım, ben bh im bi gorev verıyo adam ve sadece 1 tane alabılıyosun kos baba kos adamı bulasın.gecen gunverdigi gorev wayfarda idi en yakın yer anchor ıkısı arası 6k lık mesafe ve arada hıc bısı yok colde kos dur.sacma hem de cok sacma
Sosyal ağlarda paylaş

Evet bencede çok eksiği var SWG'nin ultimadan aldiğim zevkin 10'da 1'ini bile almiyorum, igrenc mouse kontrolu bıktırıyo, sonra şu an için dur bi master olayım edasıyla oynuyorum. ama şunu düşünüyorum master olduktan sonra ?...
Hicbir hayvandan et kemik deri dışında bişi çıkmıyo ultimadaki acaba iyi bir loot çıkarmı hevesi yok, sadece xp için öldürüyorum. XP'ler dolunca cantina'da oturur herhal dansöz izlerim. Oyunun güzel yanlarıda çok tabiki sürekli patch gelmesi düzenlemeler yapılması bence hoş oyuncuları dinlemeleride hoş. Ama insanın merak duygusunu,yükselme gelişme hırsını körükleyecek birşeyler bulmazlarsa zor onlar için ,hemde 15 dolar alıyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunun beta testerlari aslinda su anda oyunun full sürümünü oynayanlar. Daha onceki testerlar ne yapmis anlayamadim bende !
Oyunu bazi ticari kaygilar yuzunden inanilmaz erken cikarmislar. Oyunda yapilan patchlere, duzeltmelere oyunu oynamayan biri bile baksa buna katilir.
Oyunu kurdugumda ilk ctrl+M ye basip haritami actigimda kendimi minik lacivert bir cizgi olarak bulmakta zorlanmistim bunu bile daha yeni duzelltiler. Herkesin 1000 dmg in ustunde speciali oldugundan tek atista adam oldurme vardi. Haftalar sonra PvP dmg %75 azaldi . Adamlar Commando diye bir meslek yaratmislar ne is yapar bu amca diye bakmamislar bile . Oyunun 2 . Haftasinda cift elite proffesion masterli tipler vardi ortada (bknz.Opiium TK master, Fencer Master).Teras Kasi olarak ranged attack a karsi bir defense ve saldiri speciali beklerken kd ile yanimiza yaklasan ranged savasan player oldurdugumuz icin , KD ye bir kac adamin sikayetine dayanarak 800 health cost getirdi bu adamlar. Bunun gibi sayamayacagim yuzlerce bug , nerf vs..
SOE formlarinda milletin yazdigi gibi World of War Craft cikana kadar oynayacagiz artik :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Arnaviscaa, 10 September 2003 15:46 tarihinde demiş ki:

Oyunun 2 . Haftasinda cift elite proffesion masterli tipler vardi ortada (bknz.Opiium TK master, Fencer Master).

Şuanda çift elite profession olunmuyo mu? Benim skill puanlarım yetiyo Master CH, Master Ranger olmaya ama...[hline]Devvo Ki'yyst, Novice Ranger,Novice Creature Handler, Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Arnaviscaa, 10 September 2003 17:36 tarihinde demiş ki:
Bemim kastettiğim oyle exploitler vardi ki milllet deli gibi xp alip aninda master oluyordu. Opiium sadece Tusken Fort da magaraya bir giris cikista 80K xp aliyordu bu da takriben 20 dk faln suruyordu..Cok sonra duzelttiler gerci hala bazi yerlerde bu tür firsatlar var..

Nerde mesela, bildiğin bi yer var mı? :-)

Snorball missionları da kaldırdılar ne güzel hem para hem xp kazanıyoduk...[hline]Devvo Ki'yyst, Novice Ranger,Novice Creature Handler, Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Chrysaor, 09 September 2003 19:45 tarihinde demiş ki:
AT-STnin dengeleyici yonunu nedir peki?
70% resist, AR2 ve ustune ustluk 3 tane kullanabiliyorsun, human icin fp costuda abartilacak bir miktar degil.
Imperialim ve cok rahatsiz oluyorum etrafta 3 tane AT-ST ile dolasan novice tiplerden.[hline]O_o

9.4k faction point kasabilirsen tabi al olsun seninde, bukadar abartmayin ya.Okadar zaman harcayıp satın aldığınız bu araçların şimdiki buglar sayesinde direk hurdaya dönmesi kimin hoşuna giderki? bırakın 9.4k fp yapanın da böle bi aleti oluversin artık...[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Sosyal ağlarda paylaş

- Oyunda cok kolay istediginiz skilleri elde ediyorsunuz, ve birde ustune her server'a tek karakter acilinabilinmesinden(ne cumle be !) dolayi. Oyun kisa surede bayar gibime geliyor.(ben daha bayilmadim :)),
- Oyun Turkiye saatlerinde 14:00-16:00 arasi kapali kaliyorki bu benim en cok girdigim saatler. (tatil olmasindan dolayi.)
- Professionlar cok dengesiz her an ne olucagi belli degil.
- Oyunda saatlerce cikartmak icin kasacagimiz armor, silah, giysi tarzi seyler olmamasi mob kesme olayini bi sure sonra sıkıcı hale getiriyor.
- Oyunda sadece 7 cesit armor olmasi, cesitliligi azaltiyor.
- Rebel Vs Imperial savaslarinin pek bi mantigi ve senaryosu yok sadece eglence icin cok nadir sehir baskinlari oluyor.
- Nedenin bilmiyorum ama proffesionlarda yigilmalar oluyor ornegin her adim basi CH,Architect,pistoleer gorurken daha pikeman'e rastlamadim oyunda.
- Son olarak oyunun grafikleri asiri guzel bilgisayar'im kaldirmiyor. :p

ohhh rahatladim ne iyi ettiniz bu threadi actiniz. :)

Edit:1-2 imla hatasi....[hline]Muhendis A'ab Novice Pistoleer,Novice CH at Eclipse
Wolith Wannabe Commando at Ahazi

[Bu mesaj Enginar tarafından 10 September 2003 22:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
9.4k fp suan için hiçbirşey küçük bir trickler çok rahatlıklan kasılıyor şimdi herkes alıcak ilerde kesin nerflenecek alamayanlara haksızlık olacak.
Gelelim beni şuan için delirten buglara
Missiion bugu yok böyle bir bug sabah akşam yürüyüp gidiyorsun birbakıyon hiçbirşey yok tek kelimeylen delirme olayı.
Oyun çıkar çıkmaz eklenmesi gereken şey bineklerdi(hayvan veya makina) ama yok kendimi orta çağ oyununda hissediyorum sabah akşam koşmaktan başka birşey yapmayna ordan oraya hubarey kuberey yapan bir tip.Bazı şeyler gına getiriyor ama oyunda birçok arkadşaım oldugu için sıkılmıyorum bide amaçlar tabi.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Viru Jan-Tiran BH of the Ecl
Sosyal ağlarda paylaş

14k ya outpost alabiliyorsanız 9k elbetteki çok. Ve o aldığınız 9k lık araç 1 commando tarafından hurdaya döndürülebiliyor...3 tane at-st çok saçma bencede ama saniyeler içinde hurda olması daha bi saçma...[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Sosyal ağlarda paylaş

sen bisi yi kacirmisin saniyeler icinde hurdaya cikiyor diosun ama onu indirirken beraberinde kac kisiyi goturdugu hakkında sanırım bı fıkrın yok, oyunda herkes komando olsaydı kabul ama herkesın farklı prof ları var. sonucta ındırıyoruz hırsla yok edıyoruz ama bu arada okuz gıbı de woundlarla hayata gerı gelıyoruz.

at st yada at at olmalı oyunda ve oyunun gectıgı donem ıtıbarıyle ımp lerın guclu olması da bı gereklılık, ama 3 at st olan eleman 17 serden 51 k ve kendısınıde 1 k olarak kabul edersek ortalama 52 k lık hamla dolasıyor demektır.pvp de bı onemı yokama onu almayı basran eleman ıcın bu dunyada hersey kolaylasır onun swg ıcınde yapamacagı gerceklestiremeyecegi gorev alamayacagi skill kalmaz fp puanlara gelince ole hicte zor bısı deıl 9.4 k mı ne, su an herkeste factıon armordan guardlara kadar hersey var.anchorda gecırecegım 1 gece bana kafadan 10k fp kazandırır. eminin imperıal ıcınde durum aynıdır. kısacası hazır degıl bu oyun hem de hıcbır seyı ıle grafıkler harıka, felsefesını sevdık daldık ama su halıyle baktıgımda jk2 yada rogue squadron oynasam daha fazla zevk alırdım(dusunun artık rp oyunu artık fps ıle kıyaslar olduk). tek ıyı yanı gelısıme cok acık, ve hersey yerıne oturabılır gıbı gozukuyor.
al iste yıne aklima geldi, oyunda jedı olayı yok olursa 1 sene kasacan jedı master olacan 3 kere oldun hooop gıttı, yada blue glowie oldun. mantıga bak. sehır ıcınde force kullandın hersey sana dusman.ıvııırr zıııvvııır. dedım ya hayırlısı, bır sure daha beklıcez gorecez. ama world of warcraft cıktıgında bu serverda oynayacak oyuncu bulabılırmıyız bılmıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

ya haksızlık olmasın oyunda bır suru exploıd var at st sahıbı olomasanda bunları kullanarak, skıllerı peynır ekmek gıbı yıyıp bıtırıyosunuz bence hersey cok kolay.gecede 450k xp alıyorum sacma kardesım, oyunun tadı kalmıyo hadı xp alalım alalım kosalım vuralım oldurelım. gerıyede baska bıosı kalmıyor.o yuzden az once fps lerle kıyasladım oyunu.cunku oyunun yapısı ve bugları yuzunden oyun fps mantıgında ıslıyor ,%90bu sekılde haraket edıyor bende dahıl,skiller bıtınce ne olacak keza benım bıtmek uzere bu aksam son 300 k mı alacam ve ondan sonra yapacak hıc bır seyım yok.her seferınde buyuk bır keyıfle oturuyorum,hep sıkıntıyla kalkıyorum. oysakı neler neler olabılırdı.yazık
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sadATS2, 11 September 2003 10:17 tarihinde demiş ki:
gecede 450k xp alıyorum, bu aksam son 300 k mı alacam

Abi sorması ayıp bu kadar xpyi nasıl alıyosun, Vaderı imparatoru falan kesiyosun herhalde??? Biraz bilgi verir misin?[hline]Devvo Ki'yyst, Novice Ranger,Novice Creature Handler, Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

valla daha once tusken fort vardi marksman ve scouti orada tamamladik ama orayi duzelttiler artık gıdılecek yer degıl,

su an neredeyım ve nası alıyorum,dathomirdeyi,m science outpostta guruba yada tek basıma ava cıkıyorum bu bolgede baz nıtch ler var gıant olanları bu abıler cok ıyı xp verıyo tabı bu bıraz da senın sıkıllerının durumuna da baglı, dusuk dkıllıysen yaratık bası 1.2 k alabılırsın, benımkıler yuksek oldugu ıcın yaratık basına 2-3k alıyorum ve hemen hemen tum laırlerde bana 4k xp verıyo, totalde bır laırı yok ettıgımde 25 ıla 30 k arası xp almıs oluyorum. dedıgım gıbı bu aksam 300k lazım sanırım 3 saat gıbı bı surede hallederım. aksam 8 den sonra oyunda olurum bana tell at gel sende katıl arada nasıplenırsın.vanthoi ve arnada gelirse eger ki online olurlearsa onlarda orada olurlar mutlaka benım ısım bıtsede sen onlarla takılırsın ben 300k yı tamamlayıp kurulacak pa ıcın para toplamaya gıdıcem tahmınen hafta sonuna kadar 1.000.000 credit yapmam lazim. :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...