ange Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 olay dogrudur ama 0di de beyazda kendılerını kasmadan bırbırlerıne gırdıler , sızın gıbı 0di de ınanamadı zaten msn den bana ne takıyo bu adam ne gıyıyo falan ... talıa ..speardefens ..vs vs .. + beyazkan da unıque takılarında + yok.... bu arada beyaz da okur bunu en ıyı mage degıl :) angelus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 kimse ben en iyiyim diyemez bu oyunda zaten elbet biri cıkıp kesiyo ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aslik Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 benim bildiim 1vs1 de talia takılmaz (yazık valla sonra kullanırsın) talialı 100 spear defli mage ölmez ki warra karşı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 niye talia takılmaz diye kanunmu var 1 vs 1 de :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PoWeR_TURK Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Tebrix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aslik Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 kanun yok ama talia olayıyla gerçek pvp olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeavemeAlone Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 walla ben lvl 65 warriorum 350 civarı filan vurdum beyaza.kesememis olabilir.cünkü slide yapıyo 0di dolayısıyla beyaz nerdeyse recover yapıyo.bana aynen sunu söledi 350 vuruyosun ama ben bi pot basana kadar 3 sd atıyosun o yüzden kazanıyosun dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeavemeAlone Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 ha bide benden sora bubba ile 1vs1 attı.bubba ibne bi şahsiyet oldugundan hemen yaktı adamın taliasını.:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssre Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 yaw o maradonda göbekli bir herif var herşey onun başının altından cıkıyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeavemeAlone Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 euheuheuehu kopkop:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ange Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 beyazkan 60 lvl 0di 67 lvl ...... angelus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssre Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Bu mal mageler cok saglam vallaha bizim clanda super pk yapılıyor. Herkeze tavsiye ederim. Biri oraya biri oraya cekiyor cok güzel. koşturma derdi yok :D adamın masteri döndü kaçti derdi yok cat cat indiriyorlar sonra adamlarin hp si olsa biraz daha benden saglam olucaklar :D bubba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ange Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 zzzzzzzzzzzzzz bubba MAL MAGE derken ?? ...... şşş ayıp degılmı bıdaha cekmem senı haaaa... angelus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aslik Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 senden sağlam mageler var zaten ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Onu bunu bilmem 1 vs 1 kapisma için min 70 tane asit pot tasirim yanimda. 50 tane kadar da magic hammer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 alakası yok..warrior her zaman mage'den üstündür ve odi bunuda göstermiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 walla ben inanmam bi mage 65 lvl tankı kessin en son warior olarak ıslakın videosunu izledim adam deru keser gibi mage kesıodu tabi dediginiz yer cyper +3 dual rol falan wardır eminm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 endless ben senden ondan tırsıom işte xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 alkoc oyle deme valla adamlar duper sancak beni :S sadece biraz itemlerim iyi hp yuksek baskada biseyim yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
str_semiH Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 endless bi ss koya bilirmisin inventorynin ve characterinin açık olduu.çok merak ediorum senin charını.koyabilirsen sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zraile Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Eğer biri wariour kasmışsa ve magei kesemiosa oyunu bıraksın.Bi mage asla warior kesemez ama tabi imkanı olamayıp item eksiiği olan wariourlar var tabi.Mesela ben normal itemleri olan bi warioura pillar la 750 -800 arası vuruom.İtemi varsa bu 400-550 arası değişio!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 +9 takılarla gezen bir mage heralde kesemez warrior tabi oynamasını bilirse yine keser spear takmadan +9 takılarla gezen mage bu konuda biseyde bilmez soyleyemezde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izmir Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 YA ARKADASLAR EGER ADAM GERCEKTEN SAGLAM BI WARIORLA KAPISIORSA ZATEN MUHAKKAK ONUN CLUP WEYA SWORD BULUNUR USTUNDE DUSUNUN BUNLARI BIRAZ BEN CS LI PRIESTE MS LE SPEARLI ASAS (COK CIKAR) CLUPLA DALARIM WE BUNUDA COGU 62 + BILIR ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar