Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Colayı 2 m Fıskırtma tutoriali....

thedarkride

Öne çıkan mesajlar

Arkadaslar resim koyamadım kusura bakmayın ama en ince ayrıntısına kadar anlatacagım.

Dikkat: Bu hareketi kapalı ortamlarda denemeyiniz !!!!!

YILIN TUTORİALI SECİLECEK EMİNİM

Şimdi malzemeler:
Bir adet 1 lt Cola (marka farketmez hepsi aynısının turuncusu :D )
Bir paket Mentos seker.
Bir sayfa kagıt...

Baslıyoruz.
Kolamızın kapagını acıyoruz ve munasip bi yere koyuyoruz...
Sonra Kagıdımızın bir parcasını uzunca yuvarlıyoruz (rulo seklinde)Ama dikkat edin içinden mentosları atıcaz buyuklugu ona gore ayarlayın.Veya mentosları oldugu gibi rulo yapın,kagıda sarıp.Sonra bir parca kagıtta kolamızın kapak kısmına koyacagız.Şimdi sekil su olması lazım.Kolanın kapagının olacagı yerde kagıdımız olucak(yatay bi sekilde).Yaptıgımız rulodaki mentosları.Kolanın ustune koyuyoruz.Kolanın ustunde kagıt oldugu için mentoslar kolaya dökülmedi daha.Dik bi şekilde tutun ve derin bi nefes alın.Sonra mentosların kolaya gecmesini engelleyen,yatay sekildeki kagıdı cekin ve mentoslar kolaya pıt pıt dussun.Am hepsini dussun ki zevk alalım biraz.Burda Dikkatinizi dürtmek istiyorum.Alttaki kagıdı cekip mentoslar dokulmeye basladıgı anda kacmanızı şiddetle tavsiye ediyorum.
Ben yaklasık 2 m fıskırttım bakalım gecen olabilecek mi??

Anlamadıgınz nokta olursa soyleyin anlatıyım tekrar.
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar video.google.com dan goz atarsanız kola hayvani bir şekilde patladıgı için deneyi kola şisesini elinizde tutarak yaparsanız uzerinizin kolaya bulanması işten bile degil. o yuzden basit bir şekilde kagıtla kolanın agzını kapıyoruz, daha sonra bu kagıda dik bir silindir koyuyoruz (hernangi bir kagıdı sararak olur çok sorun degil) sonra bu delikten mentosu atıyoruz. şu an deligi kapatan kagıdı çektigmiz anda mentoslar silindirden aşagı düşüp kolayla temasa girecek, devamı şenlik zaten.

bir de bu geyik asıl light colayla oluyor.

şu şekil hatta

[ Mesaj 09 Mart 2006, Perşembe - 23:10 tarihinde, elvyn tarafından güncellenmiştir ]

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...