thedarkride Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Arkadaslar resim koyamadım kusura bakmayın ama en ince ayrıntısına kadar anlatacagım. Dikkat: Bu hareketi kapalı ortamlarda denemeyiniz !!!!! YILIN TUTORİALI SECİLECEK EMİNİM Şimdi malzemeler: Bir adet 1 lt Cola (marka farketmez hepsi aynısının turuncusu :D ) Bir paket Mentos seker. Bir sayfa kagıt... Baslıyoruz. Kolamızın kapagını acıyoruz ve munasip bi yere koyuyoruz... Sonra Kagıdımızın bir parcasını uzunca yuvarlıyoruz (rulo seklinde)Ama dikkat edin içinden mentosları atıcaz buyuklugu ona gore ayarlayın.Veya mentosları oldugu gibi rulo yapın,kagıda sarıp.Sonra bir parca kagıtta kolamızın kapak kısmına koyacagız.Şimdi sekil su olması lazım.Kolanın kapagının olacagı yerde kagıdımız olucak(yatay bi sekilde).Yaptıgımız rulodaki mentosları.Kolanın ustune koyuyoruz.Kolanın ustunde kagıt oldugu için mentoslar kolaya dökülmedi daha.Dik bi şekilde tutun ve derin bi nefes alın.Sonra mentosların kolaya gecmesini engelleyen,yatay sekildeki kagıdı cekin ve mentoslar kolaya pıt pıt dussun.Am hepsini dussun ki zevk alalım biraz.Burda Dikkatinizi dürtmek istiyorum.Alttaki kagıdı cekip mentoslar dokulmeye basladıgı anda kacmanızı şiddetle tavsiye ediyorum. Ben yaklasık 2 m fıskırttım bakalım gecen olabilecek mi?? Anlamadıgınz nokta olursa soyleyin anlatıyım tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 ben bunu internette izledim ve arkadaşlara söledim okulda yaptık 2m olmasada rahat 1m fışkırmıştır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 video koyarsan guzel olur , ben o deneme riskini alamiyorum bari izliyeyim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 http://www.youtube.com/watch?v=wLwmsHg1qew&search=coke%20and%20mentos burdan izleyebilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 cidden süpermiş sokağa atacak param olduğu zaman denerim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 video.google.com'da da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 kolayı çalkalamadan sırf mentos atıpmı yapıoruz yani? mentosları atıp hemen kapağı kapatıp o halde çalkaladıktan sonra kapağı açsak daha güzel patlamazmı? Gerçi kenarlara da püskürür biraz ama=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 TR Versiyonunu cumartesi günü ben yapıcam hayırlısı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 daha büyük bişi bekliodum ama denerim bir ara.(mentos cok pahalı yahu.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 okuldan dönünce ilk işim bunu yapmak olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 arkadaşlar video.google.com dan goz atarsanız kola hayvani bir şekilde patladıgı için deneyi kola şisesini elinizde tutarak yaparsanız uzerinizin kolaya bulanması işten bile degil. o yuzden basit bir şekilde kagıtla kolanın agzını kapıyoruz, daha sonra bu kagıda dik bir silindir koyuyoruz (hernangi bir kagıdı sararak olur çok sorun degil) sonra bu delikten mentosu atıyoruz. şu an deligi kapatan kagıdı çektigmiz anda mentoslar silindirden aşagı düşüp kolayla temasa girecek, devamı şenlik zaten. bir de bu geyik asıl light colayla oluyor. şu şekil hatta[ Mesaj 09 Mart 2006, Perşembe - 23:10 tarihinde, elvyn tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Th0r Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Ohanness o ne öyle be? Maşallah gayzer patlaması gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedarkride Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Evet lightlada denedim daha guzel oluyor...Kesin Lightla deneyin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 videoyu izledim. kola almaya gidiyom. gelirim birazdan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Ben bunu light kola ile denedim çok iyi olmadı pepsi ile denicem bidahakine. 1.nin çekimleri var ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 arkadaşlar kolanın çalkalanmamış olmasına dikkat edin. yoksa pek köpürmüyo ve soğuk olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedarkride Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 yesssss calkalamyın sakın.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 ya burda sakız gibi mentoslar var alıon 2 dk dolaştırıon sakız oluo onlarla olmaz demi? denemiştim geçen ay olmamılştı :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 ya ben yaptım ama pek fışkırmadı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedarkride Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Tam oalrak yapamamısındır veya az mentos koymusundur.SAkızlı olan seylerle denemedim ama mentosla yapınca oluyor hacı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 yani olduda 50 cm falan anca 1lt.lik light coca colayla yaptım bide mentos naneli. böle küçük kçk parçalara ayrdk mentosları. ama demkki bütün bütün atmak gerekiomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Bütün bütün atacan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shimana Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 tuto olarak değil ama açılmıştı. şu anda silinmiş mi ne olmuş topic yok piyasada. iyi olmuş tekrardan açıldığı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedarkride Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Kim açtı be pehhhhhhh :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 ya bütün bütün light colaya attık ama 10 cm ne çıktı kaldı..rezil oldum tüm sınıfa..bi adım adım anlatamaz mı yapan biri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar