Xanthe Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Arkadaşlar; Freelancerda oyunu bıtıdım nomadların gezegenındekı şehırı parçaladık butun herkes daaldı neyse olay burdan sonra. Ben 24.levela geldım fakat 25 e bır turlu gecemıorum mıssıon gecmemı soluorum 51 tane mıssıon gecmısım hala 25 olmadaım takıldı bunun cvbnı bılen bırı warsa allah aşkına solesın??
Xanthe Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 yok mu bu konuya bır cozum bulucak arkadas
LethE Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 oyunda lvl sınırı çok az normalde. internetten mod yükleyip sınırı arttırabilirsin.. bi anlamı yok ama o lvl ın.
Xanthe Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 hyr komık olan 26.levelda yenı gmı vs alıosun oyuzden 26 dan sornrası war 45.level pılotlarda war Oyun bug oldu heralde re-ınstall yapsam olurmu acaba dıe dusunmuo deılım:D
LethE Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 aldığın hiç bi gemi senin lvlına bakmıyo.. lvl = üzerindeki eşyaların satış fiyatı (yada satış/alış arasında bi değer) + nakit paran. eh alcagın en iyi gemide Eagle (titan yavaş) + lv10 shield fln desen taş çatlasa 7 milyon fln eder. ama modlar var lvl sınırını yükselten. www.lancersreactor.com (yada benzer bi isimde) a bakmanı öneririm.
Xanthe Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 iide you must be level 26 to purchase this ship nedemek? Bıde ben de level atlamak ıcın mıssıon yazıo e mıssıon gectım bır suru hala atlamıo bubug deılmıdır?
LethE Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 hmm xanthe sen single player ı bitirdin mi? singleplayer da main quest devam etsin ve oyuncu bi anda dımdızlak kalmasın diye sana zorla görev yaptırtıp para kazandırtıyo.. sen dyson sphere i geçmiş oyunu bitirmişsin.. görev fln kalmamış.. yada belki ufak dikkat etmediğin bir görev var? (en son vidyo geldi dimi.. hani barda oturuyon sana order ajanı ol diyolar.. fln fistan) save i yolla bakıyım 8neyse yüklüydü freelancer).. bide online oynamanın zevk idiyosan www.ioncross.com a bakmanı tavsiye ederim :)
Xanthe Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 abe sole solıyım bu nomadların gezegenıne gecıp kalkanı yıktık sonra sehrı aartıfactla yıktık oyun bıttı.Ben acaba oyun b ıtmedımı dıe dvm ettım baktım oyunun tam çözümlerine herkes orda oyun bıtıo demısh sonra hane level alıyak takılak dedık. Level atlamak ıcın para kasma muhabbetı warya ıshte kastık 24 oduk sonra mıssıon gec dedı gectım mıssıon ama yan mıssıonları 51 tane mıssıon oldu 43 ken:D hala aynı tas aynı hamam order nasıl olucam o konuda bı bılgım yok..
LethE Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 yok ki order olmaca.. oyunun lvl limiti var.. hikaye dyson sphere da bitiyo.. orayı patlattın ve bitti.. ondan sonra istersen boş boş dolanıyon :)
Xanthe Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Bende onu dıorum ama lvl atlıamıorum ıshte:)
LethE Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 aha burda senin sorun var.. otosave in corrput olabilir yada sadece 1-2 dandik görev yap ve bi sürü para topla.. tavsiyem gidip corsair görevleri yapman
Xanthe Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 corsaırlerın gezegenını bulsam bı:D
LethE Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 bulucam senin save de yolllıcam sora sana :P.. dalgınlığa geldi neutron startın dibine girdik patladık kötü oldu baştan gidicez yolları :)
LethE Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 valla senin savein bozuk.. bi sürü wreck den lv10 silah topladım ettim. para topladım.. belki olur dedim paranı 0 ladım :P kendi saveim çatır çatır atlıyo ynai.. seninki bozuk :)
Öne çıkan mesajlar