Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 bu hayvan mı ayıları kurtları önüne katıcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 keçi lan bu! ps: dağ keçisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Buldog 77. i haha genetik facia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Ardeth said: bu hayvan mı ayıları kurtları önüne katıcak? Ahuha güldüm lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 turkiye FCI a uye degil, bu yuzden kangal sanırım fci da anatolian shepherd dog olarak geciyor tanimamis olabilir tam incelemedim. turkiye FCI a girmeye calisiyor acilan kennel ve ureticiler ile ama cok cok zor, onumuzdeki 5 sene icin gozukmuyor resmen avrupa birliginin kopekler icin olanini dusunun ehe. arka bahcede kopek ciftlestirip dogurtan bi millet oldugumuz icin, ne ırk standartına dıkkat eden, kardeş kopekleri ciftlestirip inbreeding yaparak gen havuzunu kuculten bi milletiz hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Listede göremedim, fci'nin sitesi de karışık geldi uğraşamadım.. Maltese kaçıncı acaba biz zeki sanıyorduk değilmiş galiba :P ama çooook tatlı Malteseler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 hehe tipe bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 peluş be o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 rahmetli tobiciim 73. sıradaymış. itaat etmez, komut almazdı. zeka belirtileri de bir insan olarak düşük, bir köpek olarak hayli yüksekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Ardeth said: bu hayvan mı ayıları kurtları önüne katıcak? huauhhuaauh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Abi bu köpek ne ya? Aman yarebbi , Alman kurdum ile gurur duydum bunu görünce.. abooovv o ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Japonlar yüzlerce köpek ırkı içinde klonlama deneyi için Afgan Tazısını seçti. Dünyanın ilk klon köpeği bir Afgan Tazısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 ee bizim sivas kangalımız nerde sıralamada göremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Narstil said: ee bizim sivas kangalımız nerde sıralamada göremedim nedeni ilk reply'lerde açıklanmıştı. kısaca söylemek gerekirse organizasyon olarak kedi köpek liginde bile AB standartlarında değiliz, ondan dolayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeL Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Ardeth said: bu hayvan mı ayıları kurtları önüne katıcak? lama olmasın o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar