revhas Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Dark Legion web sitesi ne durumda bu işle uğraşan var mı? yoksa bu konuyo artık anlayan biri el atsa diyorum...[hline]Revhas - Human - Smuggler - Pistoleer Dark Legion - Spy Network - Recruiter Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 xerec adlı kişiymiş sanırım o işle ilgilenen,ben ağustos başında başladım,bi kere bile online olduğunu görmedim kendisinin.rahmetli olmuş söylentileri var :-)[hline]Eclipse:Eive Ikeste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Xerec maalesef oyunu birakti, sitenin kapanmasinin sebebi de bu...[hline]Devvo Ki'yyst, Novice Ranger,Novice Creature Handler, Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revhas Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 evet xerec oyunu bırakmış. dark legion'a bir web sitesi şart ama. ben bu işten pek anlamıyorum anlayan biri yada birileri bu işe el atsa diyorum. mesela devvo sen :)[hline]Revhas - Human - Smuggler - Pistoleer Dark Legion - Spy Network - Recruiter Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 said: revhas, 11 September 2003 01:52 tarihinde demiş ki: anlayan biri yada birileri bu işe el atsa diyorum. mesela devvo sen :)[hline]Revhas - Human - Smuggler - Pistoleer Dark Legion - Spy Network - Recruiter Eclipse Muhahahah ben cok anliyom ya... Aaah aahh... Zamaninda bi websitesi yapmistim, cok guzeldi ama herseyi unuttum... Daha cok bos vakti olan biri yapabilir... Mesela Muhendis... :)[hline]Devvo Ki'yyst, Novice Ranger,Novice Creature Handler, Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Virus yapacaktı web sayfasını?Hatta konuştuyduk,ama tabi meşgülse başka şimdilik kalabilir.[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Dark Legion Contact: [email protected] Web: www.darklegion.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Siteyi yapmak için zamanım yok. Ancak eğer site yapılırsa ve web alanına ihtiyaç olursa, ihtiyac yok demektir. :)[hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madturk Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Bi ana sayfa ve ve forum yeter bize aslinda.[hline]Madturk Master Doctor/ Expert Combat Medic/ Expert Pistoleer Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Yeni web sitemiz Kusura bakmayın sürpriz yapmak istedim o yüzden kimseye haber vermedim, umarım beğenirsiniz...[hline]Devvo Ki'yyst, Novice Ranger,Novice Creature Handler, Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorn Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 süper olmus devvo eline sağlık[hline]Raj'Asta Krinn Eclipse Neenar of Hibernia Excalibur Amin n'rangwa edanea... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 adam kekliyo gavur sitesi o :-)[hline]Eclipse:Eive Ikeste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Yaw Eive ses etmesene... :-)[hline]Devvo Ki'yyst, Novice Ranger,Novice Creature Handler, Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Ya siteyi açana kadar paticik'te geçici olarak Dark Legion için forum kismi acilsa hoş olmazmı ? Hem Swg kisminda biraz rahatlama olur. Ha evet bende zaman bol sayılır, orta kalite bi web site'nin nasıl yapılacagını anlatan bi turkce kaynak varsa bi deneyebilirim en azından forum yapmanın cok kolay oldugunu duymustum.[hline]Muhendis A'ab Novice Pistoleer,Novice CH at Eclipse Wolith Wannabe Commando at Ahazi [Bu mesaj Enginar tarafından 11 September 2003 14:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Sanmıyorum açılmaz.[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Hele bi rica edelim belki olur kim bilir ;)[hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden ' Memleket : Naboo-Theed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 said: Enginar, 11 September 2003 14:20 tarihinde demiş ki: Ya siteyi açana kadar paticik'te geçici olarak Dark Legion için forum kismi acilsa hoş olmazmı ? Hem Swg kisminda biraz rahatlama olur. Ha evet bende zaman bol sayılır, orta kalite bi web site'nin nasıl yapılacagını anlatan bi turkce kaynak varsa bi deneyebilirim en azından forum yapmanın cok kolay oldugunu duymustum.[hline]Muhendis A'ab Novice Pistoleer,Novice CH at Eclipse Wolith Wannabe Commando at Ahazi artık guild hall diye bir yeriniz var, sırf SWG için yapmak diğer MMORPG'lere ve de diğer SWG PA larına haksızlık olurdu, o yüzden artık orda istediğiniz gibi PA'nız hakkında konuşabilirsiniz :)[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? [Bu mesaj -coLdwind- tarafından 11 September 2003 19:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorn Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 said: DA2019, 11 September 2003 14:15 tarihinde demiş ki: Yaw Eive ses etmesene... :-)[hline]Devvo Ki'yyst, Novice Ranger,Novice Creature Handler, Eclipse lol lütfen atlarken üstüme su sıçratmayınız :)[hline]Raj'Asta Krinn Eclipse Neenar of Hibernia Excalibur Amin n'rangwa edanea... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Bugunlerde ancak akşamları nete girebiliyorum onuda oyunlan harcamak istiyorum ama http://www.legioncommand.com/ tarzı php nuke tasarımlı birşey isteniyorsa çok kolay yapılır vbulletin 3 beta de kurabilirim zamanım oldukçada türkçeleştiririm eski versinonunu tam olarak Türkçeleştirmiştim ama betada daha birçok yenilik var.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar