Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dark Legion Web...

revhas

Öne çıkan mesajlar

said:
revhas, 11 September 2003 01:52 tarihinde demiş ki:
anlayan biri yada birileri bu işe el atsa diyorum. mesela devvo sen :)[hline]Revhas - Human - Smuggler - Pistoleer
Dark Legion - Spy Network - Recruiter
Eclipse

Muhahahah ben cok anliyom ya... Aaah aahh... Zamaninda bi websitesi yapmistim, cok guzeldi ama herseyi unuttum... Daha cok bos vakti olan biri yapabilir... Mesela Muhendis... :)[hline]Devvo Ki'yyst, Novice Ranger,Novice Creature Handler, Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

Ya siteyi açana kadar paticik'te geçici olarak Dark Legion için forum kismi acilsa hoş olmazmı ? Hem Swg kisminda biraz rahatlama olur.

Ha evet bende zaman bol sayılır, orta kalite bi web site'nin nasıl yapılacagını anlatan bi turkce kaynak varsa bi deneyebilirim en azından forum yapmanın cok kolay oldugunu duymustum.[hline]Muhendis A'ab Novice Pistoleer,Novice CH at Eclipse
Wolith Wannabe Commando at Ahazi

[Bu mesaj Enginar tarafından 11 September 2003 14:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Enginar, 11 September 2003 14:20 tarihinde demiş ki:
Ya siteyi açana kadar paticik'te geçici olarak Dark Legion için forum kismi acilsa hoş olmazmı ? Hem Swg kisminda biraz rahatlama olur.

Ha evet bende zaman bol sayılır, orta kalite bi web site'nin nasıl yapılacagını anlatan bi turkce kaynak varsa bi deneyebilirim en azından forum yapmanın cok kolay oldugunu duymustum.[hline]Muhendis A'ab Novice Pistoleer,Novice CH at Eclipse
Wolith Wannabe Commando at Ahazi

artık guild hall diye bir yeriniz var, sırf SWG için yapmak diğer MMORPG'lere ve de diğer SWG PA larına haksızlık olurdu, o yüzden artık orda istediğiniz gibi PA'nız hakkında konuşabilirsiniz :)[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) :
ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim?

[Bu mesaj -coLdwind- tarafından 11 September 2003 19:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DA2019, 11 September 2003 14:15 tarihinde demiş ki:
Yaw Eive ses etmesene... :-)[hline]Devvo Ki'yyst, Novice Ranger,Novice Creature Handler, Eclipse

lol lütfen atlarken üstüme su sıçratmayınız :)[hline]Raj'Asta Krinn Eclipse
Neenar of Hibernia Excalibur
Amin n'rangwa edanea...
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Bugunlerde ancak akşamları nete girebiliyorum onuda oyunlan harcamak istiyorum ama http://www.legioncommand.com/ tarzı php nuke tasarımlı birşey isteniyorsa çok kolay yapılır vbulletin 3 beta de kurabilirim zamanım oldukçada türkçeleştiririm eski versinonunu tam olarak Türkçeleştirmiştim ama betada daha birçok yenilik var.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Viru Jan-Tiran BH of the Ecl
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...