Zeytin Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Sıvı sabunu sevmeyeneri sevmiyorum Misafirliğe gittiğim evde sıvı sabun yoksa gitmem bir daha. no. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Üstüne saç yapışmış kalıp sabunu tercih ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eliptik Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 sıvı sabunun markasınada bağlı bazı kolonyalı mendillerde öyle siliyom eli yapış yapış oluyo kağıt mendille siliyom oda bu yapışaklığın üzerine yapışıyor. En iyisi eskisi eskiden sıvı sabunmu vardı bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 sıvı sabun güzel ama mesela sabunun konduğu kap pis biraz , kullanmıyorum o sabunu o zaman.psikolojik bi şey direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
only_devil Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 yav cidden sıcak suyla yıkamadıysam hep iğrenç kaygan his bırakıyorr...sanki daha çok kirlenmiş gibi...sıcak suyla yıkamzsam geçmiyorrr...ben de güneş piliyle dolaşmayayım yanii(iğrencim farkındayımm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 sıvı sabunun amacı farklı siz işi bilmiyonuz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Valla uzun zamandir evde dove sivi sabun kullaniyorum gayette memnunum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar