karakedi Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 bilgisayar operatörleri başta olmak üzere çeşitli meslek sahiplerinin dikkat etmesi gereken belirtiler ve olası hastalıklar ile bunları engellemek için yapılabilecek egzersizler ile ilgili bilgiler derleyip toparlamışlar. vücudun sürekli olarak sabit olarak kalmasından dogan bu tarz problemler için önerilen egzersizler biraz yalan olmuş. ofisin ortasında o hareketleri yapmak garip kaçar bence. yinede taksi şöförü, bilgisayar operatörü, vb. saatlerce sabit durmayı gerektiren işlerde çalışıyorsanız, yada saatlerce wow oynuyorsanız, arada bir kalkıp dolaşmakta fayda var.
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 kedi de bizden biri oldu artık altında pati yazıyor diye midir nedir adam artık post atmaya başladı kişiseldeki günlüğe bile yazmış :) bu arada çok saol gereçkten gerekli bir bilgi olmuş.
karakedi Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 konu ile ilgisiz ama, benim toplam 11bin mesajım var forumda. her zaman için en çok msg atan üyelerdendim zaten.
xueshen Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 egzersizler için 9. hareketin dışında diğerleri yapılabilir geldi bana. 9 hareket i yapmassan kimse dikkat etmez.
OffChu Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Tuvaletler bu egzersizler için yapılmıştır. :P
Ractamainus Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 test edildi, onaylandı. cidden işe yarıyor :)
perfi Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 hani bu parmaklarini citlatirsin ya , iste o 2. metodu uygulayinca aynen oyle oluyo arada, baya rahatliyorum ama bunun bi zarari varmidir bilen varmi ?
Chasten Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 kireçlenme yapıyormu$ bildigim kadariyla.
Aykan Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 orda yazanların çoğunu insan ister istemez yapıo ztn. genede gerekli bilgiler.
huun Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 iste bu yuzden en guzeli insanin kendi ofisi olmasi . istedigin hareketi yap kimse gormez ahahah
karakedi Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 hayırdır hunn, zengin gördüm seni ;)
forgiver Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 koltuk ta baya önemli aslında oturma şeklini direk o belirliyor
Öne çıkan mesajlar