diaboliq Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 arkadaşlar dün aldıgım premiumdan gelen trinası hala satamıyorum. sabırlı olup bekleyimmi,oturup aglıyımmı yoksa bu bana allahtan oyunun bırak diye gelen bi işaretmi bu aglama nöbetlerini biri durdursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 tam 1 1.5 gün falan beklemen gerek ondan sonra satarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermac_tr Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 sana bir tüyo vereyim uprgae edersen işe yarar trina yani kullanabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 ahahahahah yok upgrade basmam 400m şimdi o trinas kafayı falan yemem lazım kullanmam için heralde ama yinede saolun arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waffen Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Valla ben +6 ib yi +7 yapmak için kullandım. :) Satılırmı yaw güzel şey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 arkadasım üzerinden 24 saat gecmesi lazım eger bu zaman zarfından sonra satamazsan sorun var demektir bunu gmlere iletebilirsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 sabırlı olup bekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 gm ile ne alakası var ki? playerlar almıyorlarsa sen niye gm'yi suçluyon :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 yanlıs bilmiyosam 24 saatin geçmesi gerek trade mercant felan koyamıyosan 24 saat sonra ancak koyabiliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 cok saolun arkadaşlar yardımcı oldunuz bakarsınız delirir upgrade basarım trinasla :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 kc ile aldıgın itemleri merchanta koyman ıcın yaklasık 1 gun beklemen lazım ama bendede benzer bı sorun war merchanttan aldıgım swift scrolları hemen satabılırken gecen gun aldıgım ac we buff scrolları merchanta koyabılmem ıcın 1 gun bekledım tam. bug mudur yoksa yenı bısımı bende bılmıyorum. sonucta merchanttan cekıyorum we satmam ıcın bazı scrollarda 1 gun beklıyorum eğer itemlerin iyi değilse sat ama elınde ıyı ıtem warsa we +5 ise min. bas bence salla satma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 said: gm ile ne alakası var ki? playerlar almıyorlarsa sen niye gm'yi suçluyon :) said: lol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… diaboliq Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 cok saol nocom içime su serptin sabahtan beri kara kara düşünüyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön
diaboliq Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 cok saol nocom içime su serptin sabahtan beri kara kara düşünüyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar