256 Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Yaklaşık olarak 1.5 yıldan beri KO oynuyordum.Bu gün aldığım bir kararla karakterimi satışa çıkarıp bu oyunu bırakıyorum. Biz kurtulamıyoruz bu oyundan demeyin.Bu oyunu bırakmanız için yüzlerce hatta binlerce sebep var. Bu sebeplerin başında bir çok oyuncunun (Yaşı önemli değil ) bunun bir oyun olduğunu unutarak kendini strese sokup karşısındaki kişileri kırabilecek sözler sarfedebilmesidir. Gerçekte zerre kadar değeri olmayan sanal bir parça için analarına avratlarına küfreden (küfrettiren ) insanlar görüyorum.Analarımızın kardeşlerimizin günahı ne? Bunu bir oyun olarak görüyorsanız buyrun sakin bir şekilde oynayın fakat kendinizi bu oyuna kaptırmışsanız.Yüzünüze bir avuç soğuk su çarpın ve kendinize gelin LÜTFEN. Saygılar,sevgiler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 böyle mesajlardanda ayad en az 5 tane gelio bu illetten kendini kurtaran anlatıo ne kadar rahatladıgını ama anlayan yok devam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 ben 3 yıldır oynamaya çalışıyorum. babam oyunu yasakladı. orda burda kaçak oynuyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 dün akşam ares raibada bi apos spotunda rpr ye giderken wolfsuz kaç atarım derdiyle tek spike attığım apos dan sonra oturdum Ks yapmasana lan bilmemnesini bilmemne ettiğim gibi lafları sarfeden oyuncuların bu oyunda barındırıldığı sürece bu oyun daha da az zevk verecek.. Lvl i kasıp item yapıp cz ye akınca agagillerdenin çoğundan kurtulmuş oluyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Oyun oyunluktan çıktığı için oyunu bıraktım ben.Baktım ki benden yaşça büyük adamlar da çocukça davranmaya başlamış oyunda. Ben de öyle olurum bir gün diyerek bırakmaya karar verdim. Online oyun benim için bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3___ Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 daha önce çok ko yu bırakmaya çalıştım ilki 3 gün sürdü diğeri 5 rekor son bırakışımdı 1 hafta sürdü :) charımı satmıştım hemen gidip geri aldım :D:D [ Mesaj 09 Mart 2006, Perşembe - 19:10 tarihinde, Aware3___ tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOLDIER Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 256 sana tamamen katılıyorum ama insan bırak istiyo ama olmuyo walla eroin gibi bir şey bu oyun bırakamıyorsun bende denedim ama en fazla 10 gun oynayamadım ve daha sonra neler oldu acaba diyip oyun girdim ve tekrar başladım. Ama temmelimki sen bırakırsın inşallah kurtulursun kardeşim sana real hayatta başarılar herşey gönlunce olsun.Oyun bırakıyorum die forum girmemezlik yapma ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Bu oyunu bırakmak irade ve kendine güven ister. Eğer bırakamıyorsanız kendinizde birşeylerin eksik olduğunu anlayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Aware3___ ewet hemn aldn halbuki çok alşmıştm ben :'( pis uur ağlattn bni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar