ivan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Oyun çok çok güzel. Ama bişi merak ediyorum, diğer factionlara karşı onları karalama amaçlı gazetede haber yapabiliomuyuz? Yapıyoruz diye biliyorum ama nasıl yapıyoruz? Klise factionı yalan yanlış haberler yapıyo hakkımda uyuz oluyorum.[hline]Remzi the Bard LVL 48 <Terra Dominus> @ Excalibur|Hibernia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 benim de sorunum varya ilk sehirdeki "recruit the freed man" görevinde ne yapılıyo. adam yazdığı mektupta beni ne zaman istersen Vostok Green'de bulabilirsin demiş. Ama hiç bi yerde yok. Görevde adamı bulmamı söylüyo sanırım.Ama yok?!?!adamın adı Pyotr Chanko, Polis. naapıcam? yani görevin ne olduğunu da tam olarak bilmiyorum aslında[hline]They were all dead. The final gunshot was an exclamation mark to everything that had led to this point. I released my finger from the trigger, and then it was over Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 lol o olay bendede oldu, baştan başladım, gazeteci adamı bıraktım sonunda. Çünkü polis bey etrafta yok.[hline]Remzi the Bard LVL 48 <Terra Dominus> @ Excalibur|Hibernia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 hay!.............[hline]They were all dead. The final gunshot was an exclamation mark to everything that had led to this point. I released my finger from the trigger, and then it was over Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar