Mephinx Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 hem iyi hem kötü oldu aslında.İyi oldu Ts puan kaybetti bizim işimize yaradı.Kötü oldu fenerliler bik bik ötmeye başladı yine birşey yapmışlar gibi.Neyse 33. haftayı bekliyoruz fb-gs maçını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 gs ne futbol oynadı ya farklı maçlarımı izledik 90 dk boyunca pres yapmayan bir trabzon vardı ki golden sonra yaslandılar , gs ın pozisyonları ve golü de öyle geldi.. oynayan bi gs deil oynatan bir trabzon vardı... futbol seyretmek istiyorsanız fb-konya maçının ikinci yarısını izleyin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 emanete hıyanet yok aferim... keşke puan kaybetmeselerdi...nasıl olsa derbide koyucaz çocuğu...keşke derbiye kadar lider olsalardı o maçta ellerinde patlasaydı... ama olsun bu da güzel artık bırakmayız..haftaya bi de yenilgi alır bunlar tam olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Galatasaray biraz kendini ezik hissetmiş anlasılan. 5 sıfırlık galibiyet yaramamıs. ts de hiçbir halt yoktu gerçi galatasaraydada öyle. Macı izlerken bi ara sıkıldım. Lİder olduk tekrar. Yeter bance galatasaray'a bu 1 hafta lider olmak koca lig boyunca. Dönelim maça. umit bence daha iyi oynayabilirdi yani en azından ben daha fazlasını bekliyordum gecen maclarda seyircileri duymamak falan. ne bilim sönmüş adam 2 günde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 @Diablo Sen biraz izle macları. o nedemek kaç kere adam gibi oynayıp kazanmış. Kazanmanın adam gibi oynaması mı var. Bak kaç kere kazanmışız. Objektif falan olmak geç onları sen Galatasaray kaç hafta hakemlere parmak sallayarak duygu sömürüsü ile karısık hareketlerle puanları aldınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 kaç hafta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 şu başlığa yorum yapan fenerlilere acıyorum yani. zor durumdasınız be. susun bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 tra_gs ümite ben bela okudum.okurum ona sen karışamazsın şampiyonluk mücadelesi yapan bi takım.deplasmanda trabzonla oynuosa.ve sen yakaldıgın pozisyonlarda artislik yapıosan bela okurum ben şov yapicam die 3 puandan etti bizi.gerets yoksa ümiti çıkarıp hakan ı almazdı zaten dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 aranızda trabzonlu olan varmı bilmiorum.. AMAM ORDAYDIK BİZ VE TAŞ YEDİK KOLTUK YEHDİK İÇİ PİS ŞEYLERLE DOLU ŞİŞELER YEDİK.. ALİSAMİYENDE HİÇ Bİ ÇEVİK KUVVET OLMADAN OTURKEN TRABZONLULAR BİZ İSE 3 TARAFIMIZ ÇEVRİLİ OTURDUK HEMDE TRABZONLULAR TARAFINDAN VE POLİSDE İZLEDİ BUNU.. ŞUNU SÖYLEMEK İSTERİMKİ BİZ HEP ALİSAMİYENDE TRABZON TARAFTARLARINI MİSAFİT KARŞILADIK AMA ONLAR DOSTLUĞU BİTİRDİLER VE BU MAÇIN SAMİYENİDE VAR ORADA GÖRÜŞECEZ........ VE GENE YEMEDİLER BİZİ BUDA ONLARA YETER.... SENEYE TRABZON TARAFTARI ALİSAMİYENE NASIL GELECEK BAKALIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SavagE Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 helal olsun, sneye wurun kırın parçalayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 HERKES KENDİSİNE YAKIŞANI YAPAR AMA ONLAR ALİSAMİYENE GELSİNLER Bİ UNUTMADIK PANKARTIDA BİZ AÇARIZ... VE TAŞ YEMEK NASIL OLURMUŞ GÖRSÜNLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 lucky,caps lock açık yazmak yasak.dikkat.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 K.bakmayın yaw npyim okadar sinirliyimki dünden beri herkes bilsin istiorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 afferim diablo sen 1 maçta beenmezsen istediğin gibi söv adamlara nede olsa oturduun yerden yorum yapmak sövmek kolay bi uğraş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 ne olursa olsun kzanamadık. ve gs bunu hep yapıo.ben şampiyon olacağımıza inanıorum hala ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 ŞAMPİYON OLACAZ kim ne derse desin ben inanıorum.. ama o trabzonlulara çok büyük kinim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 gs ts dostlugu samiyende bitti zaten. siz ratih tekke tiyo versene diye bagirirken salak salak diye onbin kisi gol kaciran oyuncuya yuklenirken bitti dostluk. samiyenede geliriz puanimizi alir cikariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar