Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tranzonspor-galatasaray 3-11-2006 cumartesi

THARKAS

Öne çıkan mesajlar

gs ne futbol oynadı ya farklı maçlarımı izledik 90 dk boyunca pres yapmayan bir trabzon vardı ki golden sonra yaslandılar , gs ın pozisyonları ve golü de öyle geldi..
oynayan bi gs deil oynatan bir trabzon vardı...
futbol seyretmek istiyorsanız fb-konya maçının ikinci yarısını izleyin...
Sosyal ağlarda paylaş

Galatasaray biraz kendini ezik hissetmiş anlasılan. 5 sıfırlık galibiyet yaramamıs. ts de hiçbir halt yoktu gerçi galatasaraydada öyle. Macı izlerken bi ara sıkıldım.
Lİder olduk tekrar. Yeter bance galatasaray'a bu 1 hafta lider olmak koca lig boyunca.
Dönelim maça. umit bence daha iyi oynayabilirdi yani en azından ben daha fazlasını bekliyordum gecen maclarda seyircileri duymamak falan. ne bilim sönmüş adam 2 günde.
Sosyal ağlarda paylaş

@Diablo
Sen biraz izle macları. o nedemek kaç kere adam gibi oynayıp kazanmış. Kazanmanın adam gibi oynaması mı var.
Bak kaç kere kazanmışız. Objektif falan olmak geç onları sen Galatasaray kaç hafta hakemlere parmak sallayarak duygu sömürüsü ile karısık hareketlerle puanları aldınız.
Sosyal ağlarda paylaş

tra_gs

ümite ben bela okudum.okurum ona sen karışamazsın

şampiyonluk mücadelesi yapan bi takım.deplasmanda trabzonla oynuosa.ve sen yakaldıgın pozisyonlarda artislik yapıosan bela okurum ben

şov yapicam die 3 puandan etti bizi.gerets yoksa ümiti çıkarıp hakan ı almazdı zaten dimi
Sosyal ağlarda paylaş

aranızda trabzonlu olan varmı bilmiorum.. AMAM ORDAYDIK BİZ VE TAŞ YEDİK KOLTUK YEHDİK İÇİ PİS ŞEYLERLE DOLU ŞİŞELER YEDİK.. ALİSAMİYENDE HİÇ Bİ ÇEVİK KUVVET OLMADAN OTURKEN TRABZONLULAR BİZ İSE 3 TARAFIMIZ ÇEVRİLİ OTURDUK HEMDE TRABZONLULAR TARAFINDAN VE POLİSDE İZLEDİ BUNU.. ŞUNU SÖYLEMEK İSTERİMKİ BİZ HEP ALİSAMİYENDE TRABZON TARAFTARLARINI MİSAFİT KARŞILADIK AMA ONLAR DOSTLUĞU BİTİRDİLER VE BU MAÇIN SAMİYENİDE VAR ORADA GÖRÜŞECEZ........ VE GENE YEMEDİLER BİZİ BUDA ONLARA YETER.... SENEYE TRABZON TARAFTARI ALİSAMİYENE NASIL GELECEK BAKALIM
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...