KARAMURAT Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Hemen üretime geçsinler ben bunu istiyorumm.[hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 lol zevkler ve renkler tartışılmaz derler ya, ehe doğru valla para verseler üstüne istemeyeceğim bi araba, çok çirkin[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 meph'e katiliyorum boyle bi araba hediye etseler binmeden satarim hemen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 nasıl ya boyle bir araba nasıl sevilmez inadina daha fazla resim :) bunlar da üstten birde iç mekan[hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 olm jeep dediğin escalde'dır.navigator bile yanında oyuncak gibi kalıyo aletin.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 hediye etseler veya üstüne para verseler alırımda, yoksa para verip almam yani euah[hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Önden şapşal görünüyo bide coupe jeep mi olurmuş canım gerisi güzel iç dizaynıda güzelde o yuwarlak şeyler poposuna batmaz dimi insanın :p[hline]< V ò d à n > Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 koltuktaki yuvar5lak deliklerden hava üflüyorsa direk alırm paso bacak-popo terliyo araba kullanırken hele uzun süre kalkmadan kullanırsam kesin ıslak oluyo baldırn arkası :) bu arada bu aletin teknik verilerini yazmamışsın :P bizahmet[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net en yararlı link Urza 30 ağustos akşamı saat 00,15 de kanald de insan sarrafında demiş ki: Zoru başardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 hemen yazalim ayip ediyorsun.Walla tanitiminda jeepin kullanim ayricaliği ile bir spor otomobilin performansini birleştirdik demişler ama işte öylede gözükmüyor aslinda. Weight 1406 kg / 3099.7 lbs Drivetrain Engine 90º V6 Engine location Front, longitudinally mounted Displacement 3.700 liter / 225.8 cu in Valvetrain N/A Fuel feed Fuel injection Aspiration Naturally Aspirated Gearbox 4 Speed Automatic Drive All wheel drive Performance figures Power 210 bhp / 156.7 kW BHP/Liter 56.8 Torque 319 Nm / 235.3 ft lbs Power to weight ratio 0.15 bhp/kg Top Speed 109.4 mph / 176.0 km/h 0-60 mph Acceleration 9.00 s[hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Walla ben bu aleti çok beğendim üretime geçilse çook astronomik olmadığı sürece alırım.[hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Üretime başladıktan sonra 4.7 Overland motoru da takarlar bu velete. Malum pazarlama politikası. O zaman 0-100 7.5-8 saniye falan olur herhalde... O zaman alırsınız... :) Bir de Jeep DaimlerChrysler ındı değil mi? O zaman 8.3 lük Viper Engine swap ı yaparsın... 35 lt/100 km yakıt tüketimi olur... Araba da 5 saniyede falan görür 0-100 ü... [Bu mesaj Mino tarafından 06 September 2003 17:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Emniyet kemerlerine dikkat ettinizmi benim çok hoşuma gitti =))[hline]< V ò d à n > Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 hayalet gormus araba[hline]If we die, we all die together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tsubasa Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 dısı super ama icini gordum pek bir sogudum..hele eski model calar saat gibi gostergeler sıcmıs ayıptır soylemesi..lan yapıyorsun coupe jeep koy adam gibi motor 170 km. hız saka gibi..zaten fiyat cok astronomik olmaz bence.motor gucu cok dusuk.70 civarında tahminim.jeep icin astronomik sayılmaz.[hline]Est solarus oth mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 içi gusel gozukuo da on taraftan kaybedio biraz[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor-Wizard of the Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar