Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kral?


_Judgement_

Öne çıkan mesajlar

yaşasın yine f9 kral seçildi yine hiçbir eventten faydalanamıcaz olleyy mare de kral oldu shelleri çekti iyi para kırdı zengin oldu olleyy xd
ya bi kerede ne yaparsanız yapın bi türke oy verinde (mare türktü demeyin 70 e kasarken aposda birkaç defa rastgelenler onun ne oldugunu bilir) adam gibi akşam saatlerinde bi xp event drop event olsun biz de faydalanalım gecenin 3-5 saatleri arasında eventlere hayır xd
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aga saat tr saatiyle öğlen 3,5 da olsun exper eventler 3 kişilik olması gereken deru spotları düğün halayına dönsün tey tey tey..
adam dicek hadiyin lan ezikler tek başıma 3k exper alıyorum azcık daha kassam kutu alacam .. hobbaaaaaaaa , ahanda kutu aldım kestiğim tek troll den glave düştü muahahahahahah felan filan etc.


bumudur istediğin bubba ?
çoluk çocuğun olmadığı zamanlarda eventlerin tadını çıkarttığım için f9 un kral olmasından mutluyum..

[ Mesaj 08 Mart 2006, Çarşamba - 19:33 tarihinde, tasci tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

mare shelleri falan çekmedi. marenin shel botu zaten vardı. helmeti ise ben yapıp klan başkanı olarak hediye ettim. elinde raptor 7 vardır pauldronu ise yeni satın aldı. hala pad ve gaunleti yok. kulağındaki we'ler dışında uniq itemi de bulunmamaktadır. krallığın son gününde krallık parasından sadece 380 milyon almış ve bunun yeni pelerin alacak bir klana hediye etmiştir. bu da krallığının son gününde bir grup oyuncuya güzel bir hediye olsa gerek diye düşünüyorum. 380 milyona shell warrior alabiliyorsan bana getir 50 set alacağım. yok vazgeçtim 100 set alacağım. insanlar ulaşamadığı yerler hakkında boş boş konuşmayı ve atıp tutmayı çok seviyor. önce bir sorun öğrenin ondan sonra konuşun. ayrıca kral olanın milyarlarla oynadığını kasasında feci itemi falan olduğunu düşünenler yanılıyor. kraldan item para vs istemenin hiçbir manası yok. kralda sizin bizim gibi bir oyuncudur. bunu unutmayın. exp event yapmak havayı ve vergileri değiştirmek gibi çok basit şeyler yapabilir. yani "kral " düşündüğünüz anlamda kral değildir. gral yada ağa hiç değildir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...