_Judgement_ Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 arkadaşlar yeni kral olarak kim seçildi acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 server?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 areste piriest gibi bişi adı hatırlamıyom tm notice geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 insanlarda barboross bayagı reklam yaptı areste o olmus olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 yoq adı piriest_66 duydu heralde barbarosss deil tam olarak piriest_66 olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 f9devil human / ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sTs Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 beramus karus "calamity" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 yafs taşcı üstten kral piriest_66 die yazı geçti bea f9un adı nı bile duymadı kimse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 xd onu kral herife birşey kanıtlamak için geçmiştir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 burada atıp tutacağına gidip oy verme yerini tıklarsan kralın f9devil olduğunu rahatlıkla görebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 alem buysa kral bilinc :p xd :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 zzzzZZZZzzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Judgement_ Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 tşk ler özellikle bilinc e f9 a oy vvermiştim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 yaşasın yine f9 kral seçildi yine hiçbir eventten faydalanamıcaz olleyy mare de kral oldu shelleri çekti iyi para kırdı zengin oldu olleyy xd ya bi kerede ne yaparsanız yapın bi türke oy verinde (mare türktü demeyin 70 e kasarken aposda birkaç defa rastgelenler onun ne oldugunu bilir) adam gibi akşam saatlerinde bi xp event drop event olsun biz de faydalanalım gecenin 3-5 saatleri arasında eventlere hayır xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 ya bi dakka bu kral nerden nasıl para kırıyo madem ole bi yol var sabahtan beri dm kesmekten %2 aldım bari kral oluyumda bende alayım el fenerlerini shelleri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 aga saat tr saatiyle öğlen 3,5 da olsun exper eventler 3 kişilik olması gereken deru spotları düğün halayına dönsün tey tey tey.. adam dicek hadiyin lan ezikler tek başıma 3k exper alıyorum azcık daha kassam kutu alacam .. hobbaaaaaaaa , ahanda kutu aldım kestiğim tek troll den glave düştü muahahahahahah felan filan etc. bumudur istediğin bubba ? çoluk çocuğun olmadığı zamanlarda eventlerin tadını çıkarttığım için f9 un kral olmasından mutluyum.. [ Mesaj 08 Mart 2006, Çarşamba - 19:33 tarihinde, tasci tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
juri_belev Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 kral f9devil bugun yazı gecti king diye x) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 maree ile aynı clandayım adamın itemlerinde degişme yok hala aynı alcak olsa once +8 raptor alır kendine xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 krallıktan gelen + bişi varmı beyaz pelerinden başkaaaaaaaa xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 bilincle konustum bende sordum bu olayı + olarak sadece 99999999 tane pm gelmesi xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 mare shelleri falan çekmedi. marenin shel botu zaten vardı. helmeti ise ben yapıp klan başkanı olarak hediye ettim. elinde raptor 7 vardır pauldronu ise yeni satın aldı. hala pad ve gaunleti yok. kulağındaki we'ler dışında uniq itemi de bulunmamaktadır. krallığın son gününde krallık parasından sadece 380 milyon almış ve bunun yeni pelerin alacak bir klana hediye etmiştir. bu da krallığının son gününde bir grup oyuncuya güzel bir hediye olsa gerek diye düşünüyorum. 380 milyona shell warrior alabiliyorsan bana getir 50 set alacağım. yok vazgeçtim 100 set alacağım. insanlar ulaşamadığı yerler hakkında boş boş konuşmayı ve atıp tutmayı çok seviyor. önce bir sorun öğrenin ondan sonra konuşun. ayrıca kral olanın milyarlarla oynadığını kasasında feci itemi falan olduğunu düşünenler yanılıyor. kraldan item para vs istemenin hiçbir manası yok. kralda sizin bizim gibi bir oyuncudur. bunu unutmayın. exp event yapmak havayı ve vergileri değiştirmek gibi çok basit şeyler yapabilir. yani "kral " düşündüğünüz anlamda kral değildir. gral yada ağa hiç değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 bilinc acıkladı gereken seyleri +999999 bize bisey demek kalmadı thx bilinc :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 he tamam o zaman bilinc abiyi de dün katlettim saten yanlışlıkla oldu zr baktım oldu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 ordan kastın ks ise senin ks yapmadını nerden bilecez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar