Boci Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 istediğim zaman istediğim miktarda geri sayım yapacak bi addon arıyorum. hatta zaman bitiminde raide ve yell olaraktan bi uyarı msg ı da atarsa mükemmel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 boss için istiyorsan her boss için ayrı addon'lar var. yok eyer baska sey içinse ct_timer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 bi de her istegin icin baslik acmazsan forum düzeni de bozulmamis olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 tabi, istersen bütün ihtiyacım olan şeyleri biriktirip sene sonunda tek konu başlığında yollıyım. timer, boss için gerekiyo bwl deki firemaw için. boss addonu "shadow flame incoming" diye uyarı msg ı veriyor. ancak bana gereken bu msg dan 3 sn önce uyarı msg ını vermesi. böylelikle dps memberlar kaçmak için zaman bulabilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 yarim saat once bi konu acmisin onun altina bi msg daha atip bunuda bilen varsa yardim eders e sevinirim desen daha iyi olurdu yeni konu acmak yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 karışacağını düşünerek yeni konu açtım. iki konu aynı başlıkta olunca okuyanlarada bıkkınlık veriyor. (en azından ben sıkılıyorum. çünkü bir konu beni ilgilendirmiyor ama diğeri ilgilendiriyorsa, beni ilgilendiren konuyu yazılanların içinden ayıklayarak okumak hoşuma gitmiyor. diğer kullanıcılarında hoşuna gideceğini sanmıyorum. dolayısıyla 2 ayrı konu 2 ayrı -konu başlığında- açılmıştır.) bilginize... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 emin oldu bi kisi tarafindan 1231 konus acilmasida o kadar rahatsiz ediyor insanlari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 "shadow flame incoming" mesajı onun için zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 3-5 sn once gelior dimi zaten :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 msg geldikten sonra dps ler kaçana kadar kafalarına yiyolar shadow flame i. amacım 3 sn kadar daha önceden uyararak zaman kazanmak. ct_timer ı denemek en iyisi olacak sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 lag veya diğer sebeplerden olsa gerek belkide. msg çıkınca kaçmaya zaman bulamıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pandaalf Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 "tabi, istersen bütün ihtiyacım olan şeyleri biriktirip sene sonunda tek konu başlığında yollıyım. " =) ben bi süre belki inanmıcaksınız ama wow winamp addonu kurup boş şarkılar çalarak bunu ayarlıodum(şarkı süreleri zamanlamaya yardımcı oluodu). demek ct timer varmış =) not: dier başlığı okumadım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 allah adam soloya girdi gaçlan gaç ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 penthin metodu supermiş, tabi karışıklık yarata bilir, "arkadan led zeppelin mobydick calar, bonzo soloyu bitirince melee dps kacıcaktır, lakin konser kaydi denk gelir ve bonzo 2.5 saatlik sololarından birini atar, muhtemelen raid solodan önce biter... " [ Mesaj 08 Mart 2006, Çarşamba - 21:30 tarihinde, Cuce tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoRVuS Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Advanced Timers diye bir addon var ve tam istediğin gibi birşey. Molten timerları default olarak belirtilmiş. Mobların respawnunak aç dakika kaldığını gösteriyor onun dışında Arcanite Bar, Cured Rugged hide yaptığınd aonların timerı da dafult içinde hazır. Kendin de timer yapabiliyorsun ve istediğin kanaldan duyurtabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar