GE-TA Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Efendim geçen gün telefonuma bir satranç oyunu yükledim. 14 sene aradan sonra tekrar oynamak güzel bir duygu. Geçen zamanda ben satrançtan biraz soğumuşum, ama o benden nefret eder duruma gelmiş. Bunu en basit seviyede bile telefonun bana sen nubisin oğlum, bırak satrançı da git ip atla demesinden anladım. Neyse efendim konumuza dönelim. Evel zaman içinde bir pepelek satranç turnuvası düzenlenmişti. Şimdi o pepelek oldu paticik. Madem öyle oldu varsın bir de onun satranç turnuvası olsun. Es kaza kedi domain'i expired edip de kaybetmezse bundan sonrakileri de geleneksel 2. 3. 4. ... vs diye adlandırarak devam ettirilsin. Şanı yürüsün. Satranç güzel oyundur, kafa çalıştırır. Hazır biliyorken unutmamışken oynayın. Sonra zaman geçerse ve unutursanız benim gibi telefon gibi salak bir aygıtın şamar oğlanı olursunuz. Karizma düşer yerlere rezil olursunuz. Sebebi ben oldum devamı siz olun.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 neden butun hersey ıstanbukda oluyor yahu delırcem bız ızmırlıler olarak neden bu kadar ılgı gostermıyoruz anlamıyorum herseyı bunlar yapıyor bızde ımrenerek bakıyoruz[hline]Metall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Huh? Adres belirtmedim ki. İnternetten gayet de güzel oynanabilir. Ayrımcılık yoktur bende adamım, hepimiz zenciyiz. :D[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Hım evet aslında okullar açmadan şöyle bir satranç turnuvası düzenlesek. Ben burdan tüm arkadaşlara bir çağrıda bulunmuş olayım. Katılımları aldıkca yer ve zaman için tartışırız.[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 yahu internetten sakat arkada chessmaster açılabilir, ehe. hem masaüstü oyunların bilgisayarda hiçbir zevki yok. satrancı üç boyutlu yaşamak lazım, taşları hissetmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Ben gelirim böle bişi olursa[hline]MKC EagleEye, 08 September 2003 21:10 tarihinde demiş ki: winxp ile tv kartından sex alabilen varmı ICQ:310490 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 net uzerinden yapilirsa katilirim :)[hline]imzada neymi$? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Bombacıya katılıyorum, ama bu turnuvaya katılmayacağım anlamına gelmez. =] Yalnız daha önceki turnuvada bütün maçlarını hükmen kazanmış bir insanım, mümkünse bu sefer karşıma rakip çıksın isterim ;][hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 ama bulusma zor olur malum okullar aciliyo gelicek olan war gelemicek olan war :)[hline]imzada neymi$? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 said: BombaciMulayim, 09 September 2003 07:42 tarihinde demiş ki: yahu internetten sakat arkada chessmaster açılabilir, ehe. hem masaüstü oyunların bilgisayarda hiçbir zevki yok. satrancı üç boyutlu yaşamak lazım, taşları hissetmek lazım. abi üç boyut tamamda,hissetmek ne ya. yiyecenmi taşları.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 gelin internete hepnizi oyiyim :P[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 bi ara bi program vardı. rakibinin bilgisayarı başka pencereye focusladığı zaman bunu görebiliyodun. hatta bi kere chessmaster açayım dedim, iki üç hamle sonra adam hemen anladı. o programı bulabilirseniz hileyi biraz azaltabilirsiniz sanırım.[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 bence bi kafe veya nargile kafede gayet güzel bir şekilde yapılabilir. denildiği gibi arkada chessmaster'ın en zor seviyesi açılabilir yoksa heh[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 şu chessmaster yahooda oluyomu (:[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 2931 rating veriyo abi mesla benim bilgisayarda ehe yahoodaki kimse kolay kolay dayanamaz, karsidaki de ayni hipnelii yapmiyosa veya bilgisayari boktansa :P[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Evet gercekten cok iyi olur..Bende katılmak isterim ve iddialıyım..Gecen sene KAL'ın okul takımındaydım ayıptır sölemesi :P ama 4.masaydım :)) isalla bu sezon 2.Masa'ya talibim..Güzel bir cafe yada nargile de olursa iyi olur okul acılmadan..Hem tanısıp egleniriz hemde zekamızı gelistiririz..[hline]Efenim, abuzittin mi..?Hödö oda kim? Comanchero Enstitüsü 1.Ögrencisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 olur oynarım valla gençliğimde oynardım bol bol şimdi yaşlandık :P en son 1dırdır la oynamıstım euhea nese hakkaten yapalım söle bisiler ama netten tabiki :) olmazsa biz de ankarada düzenlielim di mi onedırırım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Walla abızittin hepinizi yer:) Adam Hatay birincisi ee kolay deil hatay birincisi olmaq:) bir teq bana yenildi şu ana kadar[hline]MKC EagleEye, 08 September 2003 21:10 tarihinde demiş ki: winxp ile tv kartından sex alabilen varmı ICQ:310490 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 ayarlayın ben hazırım beni de alın!! :D[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Ati 29.4.2003 tarihinde saat 18.40 da demiş ki: Kirk Hammett vokalde manyak bir ton yakalamış. DiaBoLiC 4.9.2003 tarihinde saat 00.44 de Icq üzerinden demiş ki: greatsword kullanıyosun ama halberd gibi böle dannn diye kafaya çakıyosun kesme hareketi fln çok olmuyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 up hadi ama yetkililer forumu acanlar hadi konusun da ayarlayın bu isi..[hline]Efenim, abuzittin mi..?Hödö oda kim? Comanchero Enstitüsü 1.Ögrencisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 ezerim :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 GE-TA neredesin?[hline]Efenim, abuzittin mi..?Hödö oda kim? Comanchero Enstitüsü 1.Ögrencisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Bende gelirim 2 yıldır elime satranç almadım ama ondan önce az turnuvalara gitmedik yerim sizi yane :-)bir prog felam biliyorsanız söyleyin oynayak ok[hline]Olymposdan[Sir Lancelot] [Silver Ailesi,Ivanov kardeşler] Osi Eudan [Raven Sardok] Pally Archer ------ Save me from the nothing i've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Ya hadi ama herkes lafta kalmıs... Kesin oynayabilecek olan warsa buradan haber versin ona göre yer ve zaman ayarlıyalım?[hline]Efenim, abuzittin mi..?Hödö oda kim? Comanchero Enstitüsü 1.Ögrencisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Evet evet harika fikir. Hatta oturup şöyle güzel bir Paticik Satranc Client'i yazalım :)[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. www.ekohost.net]www.ekohost.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar