Whitehaven Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 sitesine bakiyim dedimde trial gordum uo nun hemen girdim bakındım 15 günlük uo gold un keyini yolluyorlar simdi uo yu yukliyip denicem :) uzun bir patchden sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 hatta indirmişken fileplanettan uo gold indiriyorum patchden kurtarır belki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Multeci Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 bende boyle patch gormedım daha onceden.saatler aldı resmen. samurai uzerıne baya bır bekledım patchın bıtmesı ıcın.bende 8th age de var ama o cd yı yuklerken sorun oldu.hep aynı yerde hata verıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 15 günlük trial key 1 aylık abonelik alındığında 45 gün olarak mı geliyor yoksa credit card bilgisini alıp 15 gün içinde cancel etmezssen 15 gün sonra mı çekiyolar? ona göre bende aktive edicem benim trialı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ernestoche Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 copy cd le girebilirmiyiz 15 günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 olay cdde değil accountta olduğu için yükleme farketmiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar