Darqainu Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 oyunun cdkey'ini ebay'den alıp avrupada oynamak istiyoruz ama bu oyun biyerlerden download edilmiyo mu ya? kıbrıstayız shipping falan istemiyorum kutu buraya gelene kadar ben türkiyeye dönerim zaten :d biyerden oyunu download edebilirsek alıp başlıcaz biri yardım edebilir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 hmm fileplanet'e 7 dolar aylık ücret vermekle download işini çözdük şimdi cdkeyi nasıl halledicezz? europe serverlarda oynamak istiyoruz ama cdkey bulamadım bi türlü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 şey yapsanıza direct2drive.com 'da hem cd-key alıp hemde istediğiniz zaman oyunu netten çekebilirsiniz. edit: şu an yokmuş ddo :) afedersiz bakmadan yazdım [ Mesaj 08 Mart 2006, Çarşamba - 12:04 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 oyun çıktı demi beyler biraz uzak kaldımda :D [ Mesaj 15 Mart 2006, Çarşamba - 01:48 tarihinde, Enyalios tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomex Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Cıktı bu thread e deil de 2 alttakine baksaydın oynayanları gorurdun :) ---- Cıktı ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar