Multeci Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 arkadaslar oynayan varmı ? yenı acc. actım ortalıklarda bos bos dolanıyorum.eger oynayan varsa bana yardımcı olabılırmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 ben de bir kac hafta önce basladim ama pek zevk aldigim söylenemez. europa'dayim, [email protected] dan msn yada maille ulasabilirsin, msn'i pek kullanmiyorum ama mail hemen ulasir ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 ben atlanticte oynuyorum hala, hatta resisting spells kasiyorum sebebini bilmesemde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 kaldı eudayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Multeci Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 bende su an 8th age aktıf durumda. ama ml desteklıyormu kı bu ? benım bıldıgım ayrıca alınmayacakmı bu paket ? ayrıca arkadaslar bu 8th age ıcın verılen hedıyelerın en ıse yarayanı hangısıdır ? hangısını seceyım.bırde bende yıne hedıye olarak verılen soulstone var bu ne ıse yarar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Multeci Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 arkadaslar su konuda bır yardımcı olsanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 8th age in hediyeleri konusunda bilgim yok fakat, 8th age paketi alirsan ml upgraded accounta sahip oluyorsun, onun yerine direk ml accountuda alabilirsin, 8th age sart degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanrey Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 anason ben de hala devam ediyorum dostum :) msn veriyorum ekle beni... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 uzun zamandir bakmiyordum forumlara sanrey, takilalim biraz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Meqan_53_ Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 güzel bir oyuna benziyo ücretsiz olarak nasıl oynaya bilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 ucretsizi yok malasef, sadece taklitleri var, onlarida guzel bi oyuna benzetemiceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 bende geçen hafta Ultime Online The 8th age aldım, onun gazıya bugün acc. açtım, europa da ninja olmaya çalışıom :D biraz kasıo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilkan Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Arkadaşlar OSİ de hala eski canlılık var mı, oyuna girdiğinizde sunucularda ortalama kaç kişi bulunuyor.Tek başıma 20 kişilik sunucularda takılmaktan zevk almıyorum açıkcası.Şehirleri bomboş hayalet gibi görmek istemiyorum. Ayrıca şu an kullandığım bağlantı 512 Adsl, sizce bağlantıda sorun yaşar mıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 ultima online'ın orijinal serverlarıdır osi.free serverlarla kıyaslama kafanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 ah ah Zorbeyi özledim.Gallant Knight of Valor ftw:) [ Mesaj 19 March 2007, Monday - 11:12 tarihinde, Asgard tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 oynayan varsa döneyim bende..0dan karakter kasayım özledim valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 ne zaman cıkıyor bu reborn hödösü.cıksada oynasak ehue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 bende sanırım onu bekliyorum apache :) doğrusu çok özledim ultima online'ı. ultima'nın farklı bir yeri var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 ya peki bu oyun indiriliomu satılıomu ben onu anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilkan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 İndirirsen ücretsiz sunucularda oynarsın, satın alırsan hem ücretsizlerde hem de orjinal sunucuda oynarsın.Ben orjinal sunucuda oynamak istiyorum, hiç de gidip orjinal kutu arayasım ya da siparişle getirtesim yok.Direct2drive sitesinde download edilebilir şekilde satılıyor oyun ama bir türlü beceremedim işte.Kart numarasını falanı filanı giriyorum, şu anda işleminizi gerçekleştiremiyoruz diyor nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar