sabonis Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 çok şey bekliyodum bu diziden de nedense gülemedim yeteri kadar. bruce almighty'de spikeri oynayan herif de oynuyor dizi de. bilmiyorum hiç gülmedim neredeyse dizi boyunca, tamam bi sürü absürd olay oldu ama komik diildi yani. sizce ?[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 bende öyle pek keyif almadım.zaten bu seneki cnbce dizilerini pek gözüm tutmadı bazıları hariç.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 bende pek keyif almadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 gazetede okudum gercek zamanlı kadın seysı mı ne dıyodu[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 iyi bişiy olmasını beklemiyodum izlemedim iyi de yapmışım :D[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ciazma Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Tüm bölümlerde olacak mı bilmiyorum ama sol alt köşede kalan zamanı gösteren sayaç diziyi izlerken insanı çok geriyor. Ben 10 dakika kadar izledim. Sayaç yüzünden bir türlü konsantre olamadım diziye. Ayrıca hiç de komik değil. Gerçi dizi hakkında ön yargılı olmak istemiyorum. Belki ileriki bölümlerinde ısınırım diziye.[hline]_ms[dot]com // DEC Doctors Expect Complications! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 benımde bekledıgım gıbı cıkmadı ama fena degıl yanı..[hline]Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... --------- Star Wars:Galaxies oynayamayacağım için; kendimi fahri Bounty Hunter/(veyahut)Jedi ilan ediyorum, izninizle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 cok `kadin seysi` olmus. `kadin seysi` olayini cok kacirmislar. zaten acilisi dedikodu filmi gibiydi. seyretmedim 10 dakkasindan sonra. yani hani tuvalette saniyede 1 litre gibi akan suyun onune paspas koydugundan itibaren.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar