Wazzz Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 arkdaşlar aklıma yeni geldi açıldımı biolmiyorım ama yazmaktan kendimi alı koyamıyorum geçen cumartesi televizyon makinasında sadettin tek soyun yaptığı programın bir bölümünü gösterdiler ordaki maninin tamamını bilen var mı galiba başım benim başım benim saçım benim saçım benim .............. diye gidiyodu devamını bilern var mı :pp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 hahaha aynen süperdi başım benim başım benim benim kel başım girdim keloğlan mağarasına taradım saçım benim gibi bir şeydi bende tam hatırlamıyorum ama çok gülmüştüm haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 teksoy teksoy teksoy tek sadetting teksoy tey euhaua öle bişi vardı :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wazzz Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 başım benim başım benim saçım benim saçım benim girdim kel oğlan mağrasına tarak tutar saçım benim bukadarını buldum :p:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 zuhuhaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 abi kel başımda vardı arada sanırım :) o kadari bile süper ya maueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innocente Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 başım benim başım benim saçım benim saçım benim dökülüyor saçım benim girdim keloğlan mağrasına tarak tutar saçım benim :) ya bu adam bunları yaparken dalga olarakmı yapıor ciddi mi anlamadım:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 teksoyteksoyteksoy tek =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 muahhahuahua ordaki seyircilere yaptırdı oda süperdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 İkinci ismi Tek'miş adamın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 abi gerçekten ben bu adamı anlayamıyorum. ciddi yapıyorsa kanal yöneticileri bu adamın programını ciddi ciddi mi yayınlıyor yoksa komedi olsun diye mi? eğer geyiğine yapıyorsa çok büyük bir usta gerçekten. ama geyik yaptığını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 arkasında bide kalabalık var :) gaza geldi çoştu orda bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 benim başım benim başım ağrıo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar