someone Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 iskoç futbol liginin güçlü takımlarından olan celtic'in şu sıralar maçlara çıktığı yeşil-beyaz yatay çizgili, bisiklet yaka olan yakası tam ortadan 10cm kadar kesik formasını bulamıyorum, bildiğiniz bi yer varmı satan? umbro sanırım markası.[hline]I'm not a summer tattoo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 yabancı futbol sitelerinde ara bence. henrik larsson kral adamdır tabi forması gerek :P[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 abi başka takım mı bulamadın tutacak?[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 said: Estel_Anorien, 11 September 2003 22:15 tarihinde demiş ki: abi başka takım mı bulamadın tutacak?[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım ahaueauhauueau :D[hline]Efenim, abuzittin mi..?Hödö oda kim? Comanchero Enstitüsü 1.Ögrencisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 ehueue :)[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor-Wizard of the Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
someone Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 ya biliyorum zaten adamlar official sitelerinde satıyolar ama €44 yani türkiyede o kadar pahalı deildir sanmıyorum.[hline]when you're in love, what can be wrong? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 türkiyede o forma olmaz. Yoktur. Olsa da hayır gelmez. Celtic taraftarından hiç hayır gelmez. Çeltik diye bişiy vardır o da pirincin ayıklanmamış halidir.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 celtic forması hastası pek cok arkadaşım var valla estel ama enine çizgili oldugundan biraz toplu gosteriyop yane sen giyersen accık kilolu gorunebilirsin onda nsevmiyosundur :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net en yararlı link Urza 30 ağustos akşamı saat 00,15 de kanald de insan sarrafında demiş ki: Zoru başardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 hahahahaha...[hline]Efenim, abuzittin mi..?Hödö oda kim? Comanchero Enstitüsü 1.Ögrencisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 estel asıl hiç bişey giymezse kilolu gösterebilir, göbekte oluşan çizgiler yüzünden. enine çizgiler şişko gösteriyo çünkü[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza [Bu mesaj LvL_Sabo tarafından 11 September 2003 22:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 hişt bi espri yaptık uzatmayalım :P estel e laf yok pota altına vize vermiyo sonra uraş dur :P[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net en yararlı link Urza 30 ağustos akşamı saat 00,15 de kanald de insan sarrafında demiş ki: Zoru başardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Arkadaşlar kaşınıyorsunuz. Bir dahaki basket buluşmasına atletimizi giyer geliriz (kaslarım ve ben). Sonra pota altını görmeden üstüne çıkartıveririm adamı :)[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar