someone Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 iskoç futbol liginin güçlü takımlarından olan celtic'in şu sıralar maçlara çıktığı yeşil-beyaz yatay çizgili, bisiklet yaka olan yakası tam ortadan 10cm kadar kesik formasını bulamıyorum, bildiğiniz bi yer varmı satan? umbro sanırım markası.[hline]I'm not a summer tattoo.
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 yabancı futbol sitelerinde ara bence. henrik larsson kral adamdır tabi forması gerek :P[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 abi başka takım mı bulamadın tutacak?[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım
Hollow-Man Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 said: Estel_Anorien, 11 September 2003 22:15 tarihinde demiş ki: abi başka takım mı bulamadın tutacak?[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım ahaueauhauueau :D[hline]Efenim, abuzittin mi..?Hödö oda kim? Comanchero Enstitüsü 1.Ögrencisi
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 ehueue :)[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor-Wizard of the Hun
someone Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 ya biliyorum zaten adamlar official sitelerinde satıyolar ama €44 yani türkiyede o kadar pahalı deildir sanmıyorum.[hline]when you're in love, what can be wrong?
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 türkiyede o forma olmaz. Yoktur. Olsa da hayır gelmez. Celtic taraftarından hiç hayır gelmez. Çeltik diye bişiy vardır o da pirincin ayıklanmamış halidir.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Admin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 celtic forması hastası pek cok arkadaşım var valla estel ama enine çizgili oldugundan biraz toplu gosteriyop yane sen giyersen accık kilolu gorunebilirsin onda nsevmiyosundur :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net en yararlı link Urza 30 ağustos akşamı saat 00,15 de kanald de insan sarrafında demiş ki: Zoru başardım
Hollow-Man Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 hahahahaha...[hline]Efenim, abuzittin mi..?Hödö oda kim? Comanchero Enstitüsü 1.Ögrencisi
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 estel asıl hiç bişey giymezse kilolu gösterebilir, göbekte oluşan çizgiler yüzünden. enine çizgiler şişko gösteriyo çünkü[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza [Bu mesaj LvL_Sabo tarafından 11 September 2003 22:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Admin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 hişt bi espri yaptık uzatmayalım :P estel e laf yok pota altına vize vermiyo sonra uraş dur :P[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net en yararlı link Urza 30 ağustos akşamı saat 00,15 de kanald de insan sarrafında demiş ki: Zoru başardım
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Arkadaşlar kaşınıyorsunuz. Bir dahaki basket buluşmasına atletimizi giyer geliriz (kaslarım ve ben). Sonra pota altını görmeden üstüne çıkartıveririm adamı :)[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım
Öne çıkan mesajlar