Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

evden dota keyfi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
selam arkadaşlar biz ev arkadasları olarak yeni aldıgımız quake markalı modemle netten dota warcraft oynamaya çalısıyoruz ama port acmama ragmen benim actıgım oyunlara evdeki laptoplar harıcınde herkez gırebiliyor acaba sorun nedir bir fikriniz varsa yardımınızı bekliyoruz
Mesaj tarihi:
e internet üzerinden kuruyorsun oyunu. aynı ip ye sahip 2 makina giremez tabiki..
denemedim ama (laptoplarda) "lancraft" dneilen programa host makinenin "ağ ip" sini girip bağlanmayı dene..

yoksa lan game kur oyna onlarla..
Mesaj tarihi:
olmadı malesef anlamadıgım modem almadan once eternetten baglantısıyla 2 bılgısayar la benım kurdugum oyunda oynıyabılıyorduk ama port lu modem alınca baskaları gırebılıyor kurdugum oyuna ama dıger makıne gıremıyor
Mesaj tarihi:
Abimle ben evden bilgisayar ve laptop ile aynı oyuna girebiliyoruz. Usb adsl modemden bilgisayara oradanda eternet kablosu ile ağ kurarak laptopa internet bağlantısı sağlıyoruz. İstersen bir de öyle dene..
Mesaj tarihi:
evet hatta biraz önce landan 3 kisi td oynadık ama netten benım kurduklarıma giremiyorlar ama su na daha buyuk sorunum sureklı aldıgım fatal hatası su an oyunu acar acmaz veriyor bu hatayı bunu nasıl cozebılırım bır fıkrınız warmı tekrar yukleme secenegını bılıorum ama gene aynısı oluyor
  • Yeni Oluştur...