delihan Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 selam arkadaşlar biz ev arkadasları olarak yeni aldıgımız quake markalı modemle netten dota warcraft oynamaya çalısıyoruz ama port acmama ragmen benim actıgım oyunlara evdeki laptoplar harıcınde herkez gırebiliyor acaba sorun nedir bir fikriniz varsa yardımınızı bekliyoruz
delihan Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 yokmu bir fikri olan ? gecemiz zehir oldu modemi degiştirdik artık aynı oyuna giremiyoruz
LethE Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 e internet üzerinden kuruyorsun oyunu. aynı ip ye sahip 2 makina giremez tabiki.. denemedim ama (laptoplarda) "lancraft" dneilen programa host makinenin "ağ ip" sini girip bağlanmayı dene.. yoksa lan game kur oyna onlarla..
delihan Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 daha once eternetten vermiştim interneti oynuyorduk rahat ama sımdı 4 portlu moıodem aldık ve gıremedik
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 IP ve DNS adresi atayın... Mesela senin IP: 168.192.0.1 Diğer bi Laptop: 168.192.0.2 olsun DNS'ler aynı olucak
LethE Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 tamamda internetten oynuyorlar.. o server yine aynı ip görücek bunları
delihan Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 bi deniyim ip adresı atmayı olursa cvp yazarım
delihan Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 olmadı malesef anlamadıgım modem almadan once eternetten baglantısıyla 2 bılgısayar la benım kurdugum oyunda oynıyabılıyorduk ama port lu modem alınca baskaları gırebılıyor kurdugum oyuna ama dıger makıne gıremıyor
Crippmind Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Abimle ben evden bilgisayar ve laptop ile aynı oyuna girebiliyoruz. Usb adsl modemden bilgisayara oradanda eternet kablosu ile ağ kurarak laptopa internet bağlantısı sağlıyoruz. İstersen bir de öyle dene..
Crippmind Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Öyle yapmışsın zaten pardon görmedim. Peki bilgisayarlar birbirini ağda görüyor mu?
delihan Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 evet hatta biraz önce landan 3 kisi td oynadık ama netten benım kurduklarıma giremiyorlar ama su na daha buyuk sorunum sureklı aldıgım fatal hatası su an oyunu acar acmaz veriyor bu hatayı bunu nasıl cozebılırım bır fıkrınız warmı tekrar yukleme secenegını bılıorum ama gene aynısı oluyor
Öne çıkan mesajlar