reyou Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 merhabalar arkadaşlar, belki gidenleriniz veya bilenleriniz vardır diye konuyu açmak istedim. ben bu yaz work&travel olayına abd ye gidicem. ancak bana orada bilgisayarla ilgili çalışmaları sürdürebilebilme için muhakkat bi notebook lazım. ben en fazla cebimden tüm giderleriyle 700$ kadar falan çıkarabilirim. istediğim notebook un öyle hayvani özelliklere lazım olması gerek değil. performans olarak en çok beklediğim şey 3d studio max programında orta halli bir modeli kolayca render edebilmesi. (yada şöle diyelim doom 3 ü oynayabileyim, heralde ikiside aynı kapıya çıkar- gerçi biraz hayvani özellik oldu ama :p ) benim sormak istediğim bu fiyata alacağım notebooku oradanmı alayım yoksa türkiyeden alıptamı gideyim. eğer abd den alırsam e-bay den almayı düşünüyorum.(2. el olabilir) yada dell,ibm gibi bir siteden. ama ilk önceliğim e-bay olacak. (bide yeri gelmişken sorayım acaba e-bay güvenlimidir-amerikadan alıcam) aklımda şu soru var eğer ordan alırsam garanti olayı ne olacak? orada alacağım garantili bir bilgisayar (mesela dell) buradada geçecekmi? kısaca lap-top almak için türkiye abd arasındaki en iyi tercih ne olur? (bunda 2. el,sıfır makine,garanti olayı falan hepsini düşünürsek) şimdilik aklımda bunlar var yanıtlarsanız sevinirim. teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 iyi de alsan kötü de alsan gittiğin yerden al.. fiyatlar hayvani derecede fazla türkiyede malesef.. burdaki 1500 dolarlık alet avrupada max 1000 dolar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 ha ayrıca bi de şöyle bi olay var dışarıda.. masaüstü bilgisayar toplayabildiğin gibi laptop da toplayabiliyosun.. özelliklerini belirleyip boyle bişe de yapabilirsin.bence en mantıklısı bu olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 masaüstü pc ler hemen hemen aynı ama.. laptop fiyatlarını da düşürdükmü sırtımız yere gelmez. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 ordan bakabiliyosan www.bestbuy.com yada www.ebay.com dan arastirma yap , turkiyede 2000 dolar olan laptop i 1000 dolara almistim. [ Mesaj 07 Mart 2006, Salı - 21:37 tarihinde, perfi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 hımm, perfi, saol. peki ebay daki 2. eller güvenilirmidir yoksa sıfırdan şaşmayalımmı. ama yinede az kullanılmış makineyi kelepir almaktansa sıfırına bi yığın para ödemek istemem . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 genelde bestbuy dan aliyorum bisey lazim olunca ama ebay de guvenilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 gamestop ta güvenilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 laptop hakkındaki tek tavsiyem; casper alma,sinir hastası olma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 400-700 arasinda isini gorucek guzel bisiler bulabilirsin laptoplar cok ucuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar