Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

abd - türkiye arasında notebook(lap-top) fiyat farkı

reyou

Öne çıkan mesajlar

merhabalar arkadaşlar, belki gidenleriniz veya bilenleriniz vardır diye konuyu açmak istedim.

ben bu yaz work&travel olayına abd ye gidicem. ancak bana orada bilgisayarla ilgili çalışmaları sürdürebilebilme için muhakkat bi notebook lazım.

ben en fazla cebimden tüm giderleriyle 700$ kadar falan çıkarabilirim.

istediğim notebook un öyle hayvani özelliklere lazım olması gerek değil. performans olarak en çok beklediğim şey
3d studio max programında orta halli bir modeli kolayca render edebilmesi. (yada şöle diyelim doom 3 ü oynayabileyim, heralde ikiside aynı kapıya çıkar- gerçi biraz hayvani özellik oldu ama :p )

benim sormak istediğim bu fiyata alacağım notebooku oradanmı alayım yoksa türkiyeden alıptamı gideyim.

eğer abd den alırsam e-bay den almayı düşünüyorum.(2. el olabilir) yada dell,ibm gibi bir siteden. ama ilk önceliğim e-bay olacak. (bide yeri gelmişken sorayım acaba e-bay güvenlimidir-amerikadan alıcam)

aklımda şu soru var eğer ordan alırsam garanti olayı ne olacak? orada alacağım garantili bir bilgisayar (mesela dell) buradada geçecekmi?

kısaca lap-top almak için türkiye abd arasındaki en iyi tercih ne olur? (bunda 2. el,sıfır makine,garanti olayı falan hepsini düşünürsek)

şimdilik aklımda bunlar var yanıtlarsanız sevinirim.
teşekkürler :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...