Kartan Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 arkadaşlar henüz alınan bir bilgisayara (özelikleri yüksek ama şu anda bilemiyorum) işlem yoğunluğu olduğu zamanlarda mavi ekran geliyor(windows xp).dikkati çeken "driver_corrupted_pool" yazması...harddiskde sorun yok,çünkü birkaç kez değiştirildi ama bu sorunu çözümleyemedik.bu sorunun nedeni ne olabilir sizce?işin garip tarafı servisin dahi sorunun kaynağını alamayıp kasayı alışımızdan sonra "e tabi mavi ekran gelecek,benim bilgisayarda bile 2-3 günde bir geliyor!!!" demeleri... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 o servisin yüzüne tükürürdüm ben olsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 yaptıkları komediden başka birşey değil.gerçi bilgisayar benim olsa yapacağımı bilirim...ama değil ve bu sorununu kaynağını bulamıyorum.mavi ekran çok genel bir sorun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 ram in ne kadar? fazla belleği dolduran arkaplan programları çalıştırıyomusun? [ Mesaj 07 Mart 2006, Salı - 17:54 tarihinde, DoruK tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 gerçekten çok genel, hata ekranında ayrıntı vermiyor mu hangi işlemin buna sebep olduğuna dair? kesme isteği seviyesi yüksek (irql) olan bir işlemin hatalı hafıza konumuna adreslenmesi sorunu bu. hatanın sebebi bir sürücü de olabilir, hafıza çipi (ram) de. içimden bir ses hafıza çipi diyor ama yanlış yönlendirmiyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 mavi ekran dedigin hicte oyle servisin dedigi gibi iki-uc gunde bir gelmez. benim basima sadece yeni bir hw alirsam geliyor, driver uyumsuzlugu oldugu zaman. hic kendini kasma al o bilgisayari kafalarina at bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 @doruk evet bol arkaplan programı var ama aşırı değil.zaten bu sorun birkaç işlem beraber yapılırken geliyor.(ram 1 gb; 3,4 ghz p4)örneğin download yapılırken üç işlem daha yaparsam...ilk başta hard disk düşünüyordum ama şimdi ramden şüpheleniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar