duende Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 konus basligi: basic mobile aplication alt basliklar: overview of mobile application the microsoft mobile internet toolkit overview of wap the wap architecture overview of wml creating a simple mobile web application by using the mobile internet toolkit the mobile web form the design of the mobile time retriver application creating the interface for the mobile web forms adding code to the mobile time retriver application her bir alt basliga birer örnek konuyada aciklayici döküman gerekiyor yardim edebilirseniz harika olur simdiden tesekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 the microsoft mobile internet toolkit ke ilgili msdn de makale vs var, wml/wap şeyleriyle ilgili internettte tutoriallar var bi ton bilemiyorum hiç w3schools.com da tutorialımsı bişiler gördüm ama işine yarar mı bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 link verirsen harika olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 eooo link veremem, msdn 2003 offline versyonundan bakıyorum. mobile internet toolkit technical articles / mobile internet toolkit overview diye başlığı var. onlineda da aynıdır herhal. [ Mesaj 08 Mart 2006, Çarşamba - 19:50 tarihinde, Rahan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar