Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Evet beslediğiniz hayvanlar varsa birçok kaynağa ihtiyaç duyabilirsiniz.Yada seçim sırasında.bunlardan bildiklerim ve iyi olanları size yazacağım; www.pet.gen.tr www.hepsievcil.com www.kopegim.com www.havhav.com umarım bu siteler size yardımcı olur..[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 hay senin petine de herşeyine de :) ulan 1 postun yok ki petler hakkında bahsetmediğin. iyi ki bi köpek aldın heuh. yavaş yahu tamam seviyosun da artık forumdaki insanlar sapıtmaya falan başladı hehe[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 ne alakası varki.. illa pet ile iligili bazı şeyler yazıyorum diye sapıtmıyorum.. bazılarıda spor hakkında yazıyor onlarda sapıtmış o zmn.. hala hala! diyorum pet bölümü olsun ne sizin derdiniz olsun ne petcilerin![hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 senden başka petci delisi yok ki :) pet bölümü gereksiz ayrıca 3-4 günde 1, birisi yazı yazıcak diye başka bir bölüm açılması bence gereksiz. devamlı havyanların resimlerini koyucaksan da bunu konu dışında yapabilirsin[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 tamam gris onay verdi dagılın bakıyım :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 orc_lord nasıl bir evde oturuyosun acaba ? Apartman dairesi ise beslemek zor olmuyor mu ? Cins i ne acaba ? Bende bi köpek almayı düşünüyorum ama, bütün ev kokuyor flm diyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 ben takılmak amaçlı söyledim orc lord'a, o da çok ciddi almamış olacak ki ters bir cevap yazmamış. her mesajında pet pet pet var da ondan takıldım herife. yoksa yanlış yere açmış diil yani.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 yani ne yapabilirim paylaşıyorum işte..[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar