Spidee Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 on an island 1. castellorizon 2. on an island 3. the blue 4. take a breath 5. red sky at night 6. this heaven 7. then i close my eyes 8. smile 9. a pocketful of stones 10. where we start david'e bu albümde "on an island" ve "the blue" parçalarında richard wright eşlik etmiş. bence albüm muhteşem olmuş; ama pek objektif yaklaştığımı söyleyemeyeceğim, sonuçta david gilmour albümü =) yalnız albümü türkiye'ye getirecek bir firma bulamadım, yakın zamanda da geleceğini zannetmiyorum türkiye'ye. internetten bu albümü sipariş edebileceğim, türkiye'ye servis yapan bir site biliyor musunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 babam çıksa yerim.david abi,richard abi,daha ne olsun. on an island ı dniledim,beendim. bende netten sipraiş etmeyi düşnüyodum ama kredi kartım fln yok,hiç bi bilgidme yok,eer sipariş etceksen böle bi 2li alsak güzellik olsa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 benim kredi kardım var, alacak bir yer bulursan hemen ısmarlayalım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 saksafon da çalıyor bu albumde david gilmour onceki iki solo albumu gibiyse başım ustune Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leader Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 emı getiricek sanırım albümü. ben bu gün sordum bi kaç yere gilmour kim dediler. kaçtım tabi sonra. http://www.emikent.com.tr/haber/241/pink-floyd-gitaristi-david-gilmour-dan-yeni-album-ve-konser-turnesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leader Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Bugün aldım albümü :) Ankarada Dostta mevcut D&R'ın internet sitesindede var ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar