Spidee Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 on an island 1. castellorizon 2. on an island 3. the blue 4. take a breath 5. red sky at night 6. this heaven 7. then i close my eyes 8. smile 9. a pocketful of stones 10. where we start david'e bu albümde "on an island" ve "the blue" parçalarında richard wright eşlik etmiş. bence albüm muhteşem olmuş; ama pek objektif yaklaştığımı söyleyemeyeceğim, sonuçta david gilmour albümü =) yalnız albümü türkiye'ye getirecek bir firma bulamadım, yakın zamanda da geleceğini zannetmiyorum türkiye'ye. internetten bu albümü sipariş edebileceğim, türkiye'ye servis yapan bir site biliyor musunuz ?
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 babam çıksa yerim.david abi,richard abi,daha ne olsun. on an island ı dniledim,beendim. bende netten sipraiş etmeyi düşnüyodum ama kredi kartım fln yok,hiç bi bilgidme yok,eer sipariş etceksen böle bi 2li alsak güzellik olsa?
Spidee Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 benim kredi kardım var, alacak bir yer bulursan hemen ısmarlayalım =)
elvyn Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 saksafon da çalıyor bu albumde david gilmour onceki iki solo albumu gibiyse başım ustune
Leader Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 emı getiricek sanırım albümü. ben bu gün sordum bi kaç yere gilmour kim dediler. kaçtım tabi sonra. http://www.emikent.com.tr/haber/241/pink-floyd-gitaristi-david-gilmour-dan-yeni-album-ve-konser-turnesi
Leader Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Bugün aldım albümü :) Ankarada Dostta mevcut D&R'ın internet sitesindede var ayrıca.
Öne çıkan mesajlar