n3mrut Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 http://wow.allakhazam.com/db/item.html?witem=21215 bulamadım biri quest reward dıo bırı drop yenı geldı vs...size soram dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 tek slota 20 tane koyabildigine gore bu olsa olsa su tekrar edilen questlerden birinin oduludur . ya da eventlerin birisinde dusmustur , ben hic gormedim bu cihazi . [ Mesaj 08 Mart 2006, Çarşamba - 08:08 tarihinde, huun tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 seasonal bisey olsa gerek, buyuk ihtimalle noel zamani balayan olayla alakali... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 tüh ya ara verdiğim döneme denk gelmiş stocklardık biraz , amma velakin drop olarak bi çok mod adı verilmiş garip.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 bunlar quest reward idi aslen, bende de var hala. bu seasonal winter veil olayında vardı. soulbond ama bendekiler, güzel faydalı bir eser lakin arathi manna biscuitleri tercih ediyorum ben yeniden alınabilmeleri nedeniyle =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 noel dayı :p noel hediyesi olarak bunlardan veriyodu bi pakette ama sadece 1 tane çıktı bundan başkada alamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 winter revelerlardan düşüyormus :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 düşmüyor. winter weil ile ilgili questleri yaptıktan sonra mailbox'ına geliyor, önce 1 tane, sonra 20 tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar