Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ogs yardım

ForgottenRealms

Öne çıkan mesajlar

ben ayın 3 ünde ogs başvurusunda bulundum beyler adam bana cuma aktif olur ogs niz dedi neyse 6 mart gecesi ilk defa geçiş yapacakken alet öttü orda kaçak geçiş yazdı 33 milyon yazdı nereye başvurabilirim cezayı düzeltmek için 80 milyon para verdim ogs denen illete birde ayriyetten kayıt olurken tc kimlik nomu yanlış vermişim sonra farkettim sorun teşkil edermi?
Sosyal ağlarda paylaş

JsH ben anlamadım senin cevabını?

OGS sahibiysen ceza ödemezsin düşerler ancak bunun bir süresi ve kriterleri var sanırım. Örneğin OGS sinde kredi olmayan birisi geçerse normal geçiş ücreti ödeneceğini sanmıyorum.
Ayrıca kaçak geçiş yazma sebebi ön camının filtreside olabilir. Bu filtreler OGS ışınlarını yansıttığı için alet ile iletişim gerçekleşemiyor. Camda petekli kısımlar vardır o kısımlar filtresiz oluğu için oraya takmalısın. Eğer Petek kısmı yoksa OGS yi şöför camından çıkarıp alete göstererekte geçebilirsin =)
Sosyal ağlarda paylaş

ya vodan yanlış anlama adamın arabasında dikiz aynası yok, bunun gibilere ogs bile fazla:p
(kendisi azcık kuzenim olurda:))
bence telefon aç ogs yetkililerine oradan sor soruştur.
hem 30ytl ye ne dikiz aynaları alırdın olm.

bir de bende bir soru soracağım ya bu ogs borcuna faiz biniyor mu? bende ogs var ama yaklaşık2-3aydır para yatırmadım bankaya baya da bi geçtim köprüden. banka da gözüken borca faiz biniyor mu?

[ Mesaj 07 Mart 2006, Salı - 12:11 tarihinde, JsH tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...