Pestilence Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Açıköğretim sınav tarihini tam olarak bilen var mı acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solo_ Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 1 ve 2 Nisan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Nisanın ilk Cumartesi ve Pazar'ı olsa gerek ben formalite ıcabı katılıcam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pestilence Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 bende formalite icabı girecemde geçen sene girmemiştim sınavlara doğal olarak kaldım =) peki bu senede kalırsam kaydım siliniyor mu yoksa 1 sene daha hakkım var mı? yada borçlu geçme gibi bir olay var mı? yardımcı olursanız sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pestilence Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 yardımcı olunuz lütfen =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Bu sınavı geçemezsen kaydın siliniyor,bir daha yok yani.O yüzden girmeni tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pestilence Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 peki borçlu geçme olayı var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 borçlu geçme şöle oluo; alttan en fazla 2 ders bırakıp geçebilirsin. ama dier sene o kaldıın dersleride vermek zorundasın (kısacası işin daa da zorlaşır) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pestilence Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 hiç girmediğim için bilemiorum peki sınavlar genel olarak çok zormudur ? yani it köpek gibi çalışmak gerekir mi ? =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 walla bnde ilk defa gircm bu sene =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 hehe yarın sınavlar hiç çalışmadan giricez hayırlısı, pek bişi beklemiom ama 2-3 dersten geçsem kazayla yeter :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 bende ikinci uni ayagina işletme okuyorum ilk defa gircem 2 gundur bakıyorum iste verdikleri kitaplara sorular bana kolay geldi ne biliyim sinavda isallah langırdatmayız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 aynen benim de ikinci üni ayağı, işletme, ilk defa giricem, 2 gündür bakıyom :) okunmaz abi o kitaplar mat ve işletmenin sorularını czdum matematik kesin de işletmeden %60 falan geçerim heralde. bilgisayarla ilgili bi ders var onu da geçerim gerisi patlar heralde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 muhasebeye hic bakma aga cok karısık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 İlk iki sene biraz dikkat gerektiriyor. Özellikle muhasebe iktisat dersleri fakat sonraki senelerde 2 saat otobüste okuyup bile sınavı verirsin sorular çok kolayoluyor zaten. AMa bir işe yarıyor mu o şüpheli.Sadece 2 üniv mezunuyum diyorsun başka bir şey yok. Belki ilerde müdür filan olup muahasebe ile çalışman gerekirse bunu bir yerden tanıyorum filan dersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar