Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

zzzzzzzz

asitutkum

Öne çıkan mesajlar

yaw arkadaşlar şu dupe olayının sapıtmasından sonr aoyuna yeni başlayan veya uzun zamandır oynayıpda oyundan anlamayan ...tü boklu adamların elinde +8 raptor lar totmicler hanguk swordlar shardlar yanı ben bu oyunu neredeyse 18 aydır oynuorum ama hala ıtem yok mıllet bın bır türlü dolan dupe olayıyla item sahıbı oluo sonrada oyuncu oluo .halbuki hepsı odun . yane bizdemı adam dolandırak hıleyle hurdayla iş yapak biz adam akıllı edebıyle oyun oynamıcaz mı yaw sılınsın tüm duepeler kardeşim . :d
bir de adamlar ben dupe yapmam da namusluyumda binbir türlü yeminler şudur da budur halbukı sabah akşam dupe yapıolar full shell +8 lerdır şudur budur alıolar walla oyuna verdıgım paralara yazık .parayla +7 shell almısdım dupe dıe silindi mail attım karsılık yok .hacklendım ilgilenen yok walla olmuo böle...
Sosyal ağlarda paylaş

yaw adil deil ama bunu böle yapanda bizleriz gerçi gm lerden de kaynaklanan bir haklıszlık var ama türk türke parmak atmak için sıraya girmiş gibi ben buna üzülüyorum .geçen arkadas bir claana gircekdi aresde oldies bilen vardır türk oldugu için giremedi :d sebide anlattıgna göre eskıden clanda olan bir türk ortalıgı dagıtıp cıkmıs falan filan
Sosyal ağlarda paylaş

evt vardı adam maradonda tezgaha koymus 9999 tane bende aldım allah razı olsun :d baya işe yaradı ide lordos da bıle vardı walla ben kovalarken ( tek deildim tabi kovalarken ) adam bır yanden minor bır yandan kek basıodu ¿

[ Mesaj 06 Mart 2006, Pazartesi - 22:04 tarihinde, asitutkum tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...